Poštovani sugrađani,

Grad Prijedor je obezbijedio finansijska sredstva za  rekonstrukciju ulice Vuka Karadžića. Izvođač radova su „Kozaraputevi a.d. Banja Luka, a nadzorni organ je „Zavod za izgradnju grada Prijedor“, koji je radio i projektnu dokumentaciju.

Izvođač je uveden u posao dana 12.8.2016.godine i zatražili smo od izvođača da se maksimalno angažuje da se planirani radovi završe u što kraćem roku, cijeneći veliku frekvenciju ovom ulicom; veliki broj pravnih subjekata; ulica povezuje autobusku stanicu sa svim srednjim školama; veliki broj stambenih zgrada i ostalo.

Takođe, informišemo Vas da smo čekali da se u toku rekonstrukcije ulice izvede i projekat sanacije vodovodne mreže u ulici Vuka Karadžića, koji je jedan od podprojekata za koji se grad Prijedor kreditno zadužio kod Evropske investicione banke. Izvođač radova za ovaj projekat je „Hidrokop“ d.o.o. Banja Luka.

Poštovani sugrađani, molimo da imate razumijevanja i strpljenja tokom izvođenja navedenih radova, jer će nakon završetka rekonstrukcije ulice i vodovodne mreže, ovaj dio grada imati novi ljepši izgled, a snabdijevanje pitkom vodom biće bolje i redovnije.

Za sve Vaše eventualne primjedbe, sugestije i pitanja obratite se u Zavod za izgradnju grada Prijedor ( 052/231-402) ili u Odjeljenje za stambeno komunalne poslove i zaštitu životne sredine grada Prijedora ( 052/245-180).

 

S poštovanjem,

GRADONAČELNIK

Marko Pavić