U Fudbalskom klubu Rudar Prijedor svečarski – predsjednik Dalibor Majkić danas je tortom častio fudbalere i stručni štab poslije poslijepodnevnog treninga, za sve ono što su do sada, u toku prvenstva i Kupa Republike Srpske ostvarili na terenu.

Posle šest kola Prve lige Republike Srpske Prijedorčani zauzimaju lidersku poziciju.

-Ovo je mali znak pažnje za igrače i stručni štab koji su uradili mnogo za Rudar Prijedor, ali i za Grad Prijedor, odlučio sam da ih lično častim, skromno, ali od srca. Iz svoje kuće, jer samo tako možemo da izgradimo naš klub, da bude istinska kuća domaćinska. Zaista smo ostvarili rezultate koje, iskren da budem, nismo očekivali. Mnogi su nam predviđali krah i borbu za opstanak, pogotovo nakon ispadanja iz Premijer lige i kada nas je ljetos napustio veliki broj igrača. Međutim, Rudar Prijedor je najjači onda kada je to najpotrebnije – rekao je prvi čovjek Rudar Prijedora.

U ime stručnog štaba predsjedniku Majkiću se zahvalio šef stručnog štaba Zlatko Jelisavac. Njegovi pomoćnici, Saša Keranović i Perica Topić bili su zaduženi da isijeku tortu i podijele je igračima koji su se u vedroj atmosferi počastili.

prijedor24h