U svakoj vezi postoje sitne razmirice i svađe koje nekada mogu da nas dovedu do lošeg raspoloženja i tako utiču na našu svakodnevnicu. To se jednostavno dešava svakom. Saznajte kako da svađu pretvorite u ljubav.

Ponekad svađa nije destruktivan čin, ponekad je i produktivna, jer tako ne samo da upoznajemo stavri koje čine našu vezu manje kvalitetnom, nego iz svađe izlazimo zreliji, a postoji i nešto što svađu može pretvoriti u najveću ljubav.

Jedan od načina da vašu svađu pretvorite u ljubav podrazumeva samo izgovaranje dve reči, a to su: “Volim te”.

Ukoliko izgovorite ove dve reči za vreme svađe, one vam mogu pomoći da se usmerite na ono što je najbitnije u vašoj vezi a to je- ljubav. One će vam pomoći da rešite problem iz prve ruke, a nakon toga dolazi olakšanje.

Ovo ne morate nužno da primenjujete na partnera, to možete učiniti is a porodicom i prijateljima. Naravno, najbolji način za rešavanje svake svađe jeste da koristite racionalne argument, ali svi smo mi ljudska bića i sve nas vode i emocije u nekim situacijama.

“Volim te” ima emotivno značenje koje može da umiri hiljadu bura, i jako je zdravo. Ovim rečima pokazujete ljubav koja se u svađi pretvara u suprotnu emociju. One vas u toku svađe usmeravaju na pravi put – a to ste vi i vaš partner. Neka vam reči “Volim te” budu nova opsesija, i videćete kakvu moć imate.

B92