Komitet za hitna pitanja Fudbalskog kluba Rudar Prijedor na posljednjoj sjednici u 2016. godini donio je odluku da najbolji igrač prijedorskog prvoligaša minule jeseni može da napusti klub samo pod uslovom da ide u jedan od klubova Premijer lige Bosne i Hercegovine, a ne u Prvu ligu Republike Srpske.

-Tačno je da smo donijeli odluku, Burazor će dobiti klupsku ispisnicu samo pod uslovom da ide u neki od klubova u Premijer ligi BiH, ali da predstavnici tog kluba zvanično dođu na sastanak i razgovaraju sa nama. Ispisnicu iz Rudar Prijedora neće dobiti ako želi da pređe u neki od klubova u Prvoj ligi Republike Srpske – istakao je predsjednik klupskog Komiteta za hitna pitanja Dalibor Majkić.

Bojan Burazor je izričit u nastojanju da već ove zime napusti redove Rudar Prijedora iako ga ugovor sa klubom veže do ljeta, pa će biti zanimljivo vidjeti na koji način će se završiti ova zavrzlama i razmimoilaženje u mišljenju i stavovima.

Bojan Burazor je prije neki dan zajedno sa ocem boravio u klupskim prostorijama tražeći ispisnicu jer je za njega zainteresovan banjalučki Borac, jesenji prvak Republike Srpske. Međutim, sa sastanka sa čelnim ljudima kluba i on i otac su otišli namrgođeni i nezadovoljni.

Bojan Burazor je u Rudar Prijedor stigao u januaru 2015. godine iz premijerligaša Travnika, ljetos je želio da napusti prijedorski Gradski stadion, ali je ostao zbog ugovornih obaveza prema „rudarima“.

Prijedor24h