Rudar Prijedor se nakon šest godina vraća u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Ekipu je tokom pripremnog perioda mučila neefikasnost, a trenutno posljednje pojačanje Nikola Mandić trebao bi da riješi taj problem.

dlični fudbaler dolazi iz Krupe gdje je imao veoma dobru sezonu u kojoj su uspjeli da izbore opstanak, iako su ih na polusezoni svi otpisali.

Sad je pred njim izazov da pomogne Rudar Prijedoru da ostvari što bolje rezultate u novoj sezoni Premijer lige BiH.

– Kratko vrijeme sam ovdje ali su prvi utisci izuzetno povoljni. Vidim da je klub organizovan, saigrači su me dobro prihvatili, tako da se nadamo uspješnoj sezoni. Kasno sam se priključio ekipi a za ovo nekoliko treninga sam vidio da je riječ od kvalitetnom timu, koji može da ostvari zacrtane ciljeve i sigurno je da ima kvalitet za Premijer ligu BiH. Tu sam da im pomognem da se radom nametnem i izborim mjesto u startnoj postavi. Želim da opravdam povjerenje čelnika kluba. Imamo dosta mladih igrača a sigurno je da ekipa ima kvalitet jer su osvojili šampionsku titulu u Republici SRpskoj. Vjerujem da ćemo biti sve bolji kako prvenstvo bude odmicalo- rekao je Mandić.

Njemu će privikavanje na novi klub biti i olakšano jer su Rudar Prijedor već pojačali bivši igrači Krupe Jovan Vladimir Pavlović i Ajdin Redžić. U prvom kolu lige Prijedorčani gostuju kod Slobode u Tuzli.

Izvor: Srpskainfo