Sjajnim igrama u hrvatskom prvoligašu Slaven Belupu iz Koprivnice mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Aleksandar Jovičić našao se na meti mnogih evropskih klubova. Odigrao je sjajnu polusezonu u Koprivnici, pa su italijanski Udineze i Verona već izrazili želju da ga angažuju, međutim kako stvari stoje Jovičić će ostati u Slaven Belupu do leta.

-Srećan sam zbog igara koje sam prikazivao u dresu Slaven Belupa i malde reprezentacije BiH, ali o mojoj daljoj sudbini odlučuje i klub s kojim sam vezan ugovorom. Iza mene je sjajna jesen i nadam se da ću i na proleće nastaviti u istom ritmu – istakao je korpuletni štoper koji je ponikao u Rudar Prijedoru.

Pored Italijana Koprivničanima su se javili i klubovi iz Grčke koji već ove zime žele da angažuju talentovanog defanzivca, reprezentativca Republike Srpske i BiH.

-Svakakve informacije se pojavljuju u javnosti, ali sam čvrsto na zemlji i nigde ne žurim. Dolazak u Slaven Belupo je za mene pun pogodak, posebno sam radostan golu koji sam postigao protiv Dinama iz Zagreba i nadam se da je Koprivnica moja odskočna daska za dalju igračku karijeru – istakao je na kraju Aleksandar Jovičić defanzivac koga bi u svom timu poželeo svaki trener.

Sportski žurnal