Kome se smeši sreća u ljubavi, a ko bolje da ne vadi novčanik iz džepa?

Saznajte šta su zvezde isplanirale i pročitajte Vaš horoskop…

OVAN (21. mart – 20. april)

Mentalno se pripremate za sutrašnji radni dan. Ozbiljno narušeni emocionalni odnosi. Prijaće vam vikend.

BIK (21.04.-20.05.)

Pripremljeni ste za nagradu, ali ne i grdnju. Na emotivnom planu, započinjete svađu. Bićete dobro, ali manje se nervirajte.

BLIZANCI

Sumirate utiske od prethodne nedelje i niste baš zadovoljni postignutim rezultatima. Blizanci već duže vreme imaju osećaj emocionalne praznine, kao da nešto gube. Dobro se osećate.

RAK (21.06.-20.07.)

Stižete da završite zadate rokove. Partner/ka se oseća obeshrabren/a Vašom hladnoćom. Krajem dana osetićete nalet pozitivne energije.

LAV (21.07.-21.08.)

Izbegavajte sukobe i iznošenje stava po svaku cenu. Izmiče vam osoba koja vam se duže vreme dopada. Učinite nešto.Promenite ishranu i način unosa hrane.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Mislite da gubite vreme na trenutnom radnom mestu, ali to je daleko od istine. Osećate da ste se zarobili u aktuelnoj ljubavnoj priči koja nema perspektivu. Zračite pozitivnom energijom.

VAGA (23.09.-22.10.)

U poslovnoj i ljubavnoj sferi osećate da sve stangira, smanjite svoja očekivanja i kriticizam. Videćete da se sve može imati. Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Ovaj mesec ste “preživeli” i sada samo možete da idete napred. Neko ima sve veći uticaj na vaše emotivno stanje. Prijaće vam odmor ili relaksacija.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Vreme je novac, a vi ga sve manje imate. Promene Vam slede od februara. Nezadovoljni ste izborom partnera, ali kao da ne želite ništa da menjate. Osećate se odlično.

JARAC (22.12.-20.01.)

Greška u komunikacionim kanalima, dovela je do toga da tenzija na poslu raste iz dana u dan. Pokažite voljenoj osobi koliko Vam znači. Iskoristite nedelju za odmor i hobije.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Privlači Vas jedna osoba na poslu i to Vam remeti dane. Poverite se prijatelju o stvarima koje Vas muče, preveliki teret nosite sami. Glavobolja i nesanica.

RIBE (20.02.-20.03.)

Nagomilano nezadovoljstvo na poslu kulminiralo je ovog vikenda i ispoljilo se na druge aspekte vašeg života. Srećom, prijatelji i porodica neće Vam uzeti za zlo ispoljavanje negativne energije. Bolovi u leđima.

Izvor: BKTV