Policija u Srebrenici je uhapsila Dž.A. (1993) iz Srebrenice, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje, saoppšeno je danas iz Centra javne bezbjednosti Zvornik.

Nezvanično, riječ je o Dževadu Avdiću.

Kako je saopšteno, juče oko 13 časova policiji u Srebrenici prijavljeno je da je u prostorijama Islamske zajednice došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Policijski službenici PS Srebrenica su izvršili uviđaj i tom prilikom utvrdili da je Dž.A. na silu izgurao iz objekta IZ jednog od prisutnih učesnika, te da su u međusobnom fizičkom napadu, u kome su učestvovali S.A, M.A, S.A. i M.H, povrede zadobili M.H. (1992) i S.A. (1978), obojica iz Srebrenice.

“Povrijeđeni su prevezeni u Dom zdravlja u Srebrenici, odakle je S.A. upućen u Medicinski centar Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći”, navodi se u saopštenju.

O tom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, a nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, biće podnesen izvještaj o počinjenju krivičnog djela

Izvor: Agencije