Fudbaler premijerligaša BiH Krupe na privremenom radu u prvoligašu Republike Srpske Rudar Prijedoru Draško Lolić poslije 21 odigranog kola nalazi se na čelu liste strijelaca Prve lige sa trinaest postignutih pogodaka.

Lolić je u subotnjem prvenstvenom susretu na Gradskom stadionu u Prijedoru postigao dva gola u visokoj pobjedi (5:1) „rudara“ protiv dobojske Sloge i pobjegao je dva koraka prvom pratiocu Selmiru Mahmutoviću, upravo napadaču Dobojlija. Prije susreta 21. kola Lolić i Mahmutović su dijelili čelnu poziciju golgetera prvoligaškog karavana Republike Srpske sa po jedanaest pogodaka.

-Drago mi je, prije svega, što smo pobijedili Slogu, opravdali ulogu favorita i zadržali drugu poziciju iza lidera banjalučkog Borca. Ova pobjeda nam mnogo znači pred gostovanje u Janji kod Podrinja, ali i susretima u Ligi za prvaka u kojoj ćemo nastupati. Želja mi je da u narednim utakmicama takođe budem na visokom golgeterskom nivou, doprinesem golovima osvajanju što većeg broja bodova i ostvarenju što boljeg plasmana – rekao je Draško Lolić.

U pet proljećnih kola Draško Lolić je postigao osam pogodaka, a u posljednja tri susreta po dva puta se upisao u listu strijelaca.

-Osjećam da me lopta sluša i da me gol hoće i nadam se da će to potrajati dugo. Lijepo je kada na tri meča uzastopno pogodite po dva puta gol protivnika, a moglo je da bude još golova. Pred nama je gostovanje Podrinju, idemo u Janju da se nadigravamo i volio bih da i tamo postignem dva gola. Bio bih zadovoljan i pobjedom od 1:0 samo da osvojimo bodove – istakao je prvi snajper Prve lige Republike Srpske fudbaler Rudar Prijedora Draško Lolić.

prijedor24h