Da li su vam zvijezde danas naklonjene

OVAN

POSAO: Često izlazite u susret željama kolega i poslovnih partnera. Uspećete da pronađete nove načine za zaradu, možda i za dodatni posao. Držaćete se ciljeva koji ste zacrtali, ali veći deo posla ostaje nezavršen.

LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom nemojte odustajati od svog mišljenja. Budite iskreni, čak i pod cenom da zvučite pomalo grubo. Jasno izrazite svoja osećanja, ali i kritike. Slobodni Bikovi, obratite pažnju na nove poslovne saradnike, jer se među njima krije onaj koji bi mogao da bude nešto više.

ZDRAVLJE: I sami ste svesni da nikada nismo zadovoljni u životu, pa zato pokušajte da nađete i neke lepe momente. Mladji pripadnici ovog znakaogu da zadare virozu, koju može da prati povišena temperatura. Zato pojačajte unos vitamina, povedite računa o ishrani.

BIK

POSAO: Imaćete kvalitetnu komunikaciju sa kolegama i jasno im staviti do znanja svoje želje i planove. Želećete da vodite glavnu reč na poslu, što vas može dovesti u loš položaj.

LJUBAV: Postojeća veza je pod velikom tenzijom. Nesuglasice sa emotivnim partnerom mogu postati svakodnevnica. Slobodni Bikovi će razmišljati o obnovi stare ljubavi. Zbog nesigurnosti može se roditi ljubomora.

ZDRAVLJE: Bilo bi poželjno da se posvetite zdravijoj ishrani, jer čest pad imuniteta govori da se ne hranite pravilno, da dosta redite i da zanemarujete šta i kada konzumirate. Posetite stručnjaka za ishranu i on će vas posavetovati i videti gde ste do sada grešili.

BLIZANCI

POSAO: Umor će vas opteretiti i neće vam dozvoliti da postignete rezultate na kakve ste navikli. Nervoza zbog finansijskog stanja sprečiće vas da funkcionišete na željeni način. Bitno je da uspete da zadržite optimizam kada je posao u pitanju.

LJUBAV: Vrlo ste emotivni. Emocije često izražavate burnim reakcijama, zbog čega vlada mišljenje da niste dovoljno uzdržani, što je uglavnom istina. Postajete rob svojih strasti. Vaši hirovi mogu postati glavni životni ciljevi, ponekad i opsesija, a do smirenja dolazite samo kad postignete željeno.

ZDRAVLJE: Pokušajte da se pričuvate, da se ne prehladite, jer vam to može uzrokovati ozbiljnije probleme. Možete očekivati i migrenu, koja vam se s vremena na vreme javlja, a što je posledica nestabilnog i promenljivog vremena.

RAK

POSAO: Danas ćete se potruditi da vam svakodnevnica i posao budu na prvom mestu. Dobićete na snazi i uz podršku kolega shvatiti da sve kocke ipak vi držite u rukama. Vodite računa da ne preterate u naglosti, jer posle toga nećete moći da se ne kajete, a biće kasno za izvinjenja.

LJUBAV: Okrenuti ste emocijama i ljubavi, ali komunikacija sa partnerom nije na zavidnom nivou. Oslušnite njegove želje kako bi vam oboma bilo bolje. Partner očekuje više od vas, ali vi ste slepi za njegova očekivanja.

ZDRAVLJE: Očekuje vas prehlada, koja će rezultirati problemima sa urogenitalnim traktom. Pad imuniteta je očigledan, što je rezultat toga. Bilo bi poželjno da povedete računa o opštem zdravstvenom stanju da se nešto ne bi iskomplikovalo.

LAV

POSAO: Nemojte se vraćati u prošlost i analizirati situacije koje sada nisu od pomoći. Ulepšajte sebi i drugima dan svojim optimizmom. Ako vam se čini da vas drugi ne čuju, to nije razlog da ne pokušate.

LJUBAV: Skloni ste preispitivanju svojih postupaka iz prošlosti. Vreme je da rešite nedorečene odnose. Iako vam se čini da je sve isuviše zapetljano, rešenje je na dohvat ruke.

ZDRAVLJE: Početkom dana se mogu pojaviti stomačni problemi. Bićete osetljivi na hranu. Povedite računa o ishrani i malo promenite navike. Nutricionista će vam pomoći da prebrodite teškoće. Pokrenite se, počnite da koristite odgovarajuću dijetu, pomozite svom organizmu da se oporavi.

DEVICA

POSAO: Uložite malo truda i pozitivno ćete se iznenaditi. Nemojte ispustiti iz vida da se od vas očekuje prvi korak. Prihvatite nove radne zadatke i pokažite svoj optimizam. Krajem dana poslovne aktivnosti mogu biti nešto teže, naročito vam problem mogu praviti starije kolege.

LJUBAV: I zrelost i mudrost ovaj put biće na ispitu. Budite sigurni u svoju odluku pre nego što je saopštite udvaraču. Posle napornog radnog dana vreme je da se prepustite dobrim vibracijama.

ZDRAVLJE: Ukoliko imate nadimanja, bolove u stomaku, onda je to nešto što treba lekar da pogleda. Nađite vremena da se posvetite svom zdravlju, jer duže vreme niste išli na bilo kakav pregled. Mnoge situacije će se rešiti ukoliko se uhvatite u koštac i sa problemom.

VAGA

POSAO: Početak dana biće malo konfuzan, budući da mnoge stvari niste stavili na svoje mesto kada je trebalo. Reč je o odnosu sa ljudima iz vašeg okruženja, možda o rodbini. Takvo stanje će kratko trajati. Potrudite se da sve zaostale obaveze završite do sredine dana.

LJUBAV: Spremite argumente za stvari zbog kojih će vas partner prozvati. Dosadno vam svakako neće biti, ali moraćete da se suočite sa onim što ste mislili da je odavno iza vas. Imaćete osećaj da ostajete bez energije.

ZDRAVLJE: Uvek je dobrodošlo da vodite računa o svom imunitetu, da konzumirate zdrave namirnice, da se posvetite fizičkoj aktivnosti – bolje ćete se osećati, a i bićete zdraviji. Ukoliko ste pušač, krajnje je vreme da sa tom navikom prekinete.

ŠKORPIJA

POSAO: Sve više ste usredsređeni na posao i planirate kako dobro da zaradite. Međutim ovo nije najbolji dan da započinjete nove poslovne poduhvate. Svi dogovori i pregovori iz prošlosti u vezi sa finansijskim transakcijama, mogu iznenada biti realizovani na vaše zadovoljstvo. Ne preterujte u očekivanjima.

LJUBAV: U porodici mogu nastati iznenadni problemi. Zato se postavite prema dragim ljudima prijateljski, vaši saveti im mogu biti dragoceni. Razmišljate o problemima u romantičnom odnosu.

ZDRAVLJE: Teško se odričete pušenja, a to je zaista loše po vaš organizam, jer već duže vreme teško dišete, kašljete. Znate čemu sve to vodi. Očekuju vas male nelagodnosti, ali to će biti posledica vaše odluke da izdržite, ma koliko trpeli posledice. Odlazak kod lekara je obavezan.

STRELAC

POSAO: Usredsredite svu svoju pažnju na posao, a neće izostati ni pohvale za vašu vrednoću i efikasnost. Opet, nemojte preuzimati previše radnih zadataka, to bi moglo da vas iscrpi.

LJUBAV: Mnogi bi vam pozavideli na energiji koju imate. Potrudite se da je usmerite na prave stvari. Moguće je da ćete osvežiti staru romansu. Previranja na emotivnom i ljubavnom planu su izvesna, ali još uvek nije vreme da donesete konačnu odluku. Više pažnje posvetite vrednostima i unutrašnjem stanju.

ZDRAVLJE: Dosta ste inertni, zanamerili ste kondiciju, imate višak kilograma i morate priznati da ih već osećate.Teže se krećete, što vas čininervoznom. Ugrožavate zglobove i kičmu. Osećate bolove koje već duže vreme zanemarujete.

JARAC

POSAO: Budite sigurni u sebe i pustite da stvari dođu na svoje mesto. Ako učinite sve što je u vašoj moći, nećete imati razloga da se kasnije kajete. Vaša finansijska situacija biće mnogo bolja, ali ipak uštedite malo novca. Nakon iscrpljujućih obaveza, prijaće vam kratak predah.

LJUBAV: Opustite se i tražite od članova svoje porodice usluge, oni vam sigurno to neće zameriti. Imaćete ljubavne dileme. Vi ste zaljubljeni i nemojte prikrivati koliko vam je stalo do osobe sa kojom ste u vezi.

ZDRAVLJE: Fizička aktivnost bi vam dobro došla. Ali pre toga bi ste trebali otići kod lekara, jer vam je fizikalna terapija neophodna. Naučićete vežbe koje bi trebali dugo da upražnjavate. Treba da se pokrenete sa mrtve tačke, da se osvestite i da vidite šta vam je činiti.

VODOLIJA

POSAO: Stekli ste poverenje kolega, ali i nadređenih. Sada je pitanje da li ste sigurni šta zapravo želite, budući da ste na korak od ostvarivanja ambicija. Shvatili ste da postoje prečice kojima bi ste ovaj put mogli da stignete do cilja.

LJUBAV: Odnos sa partnerom je na preispitivanju i zato morate biti spremni da krenete svojim putem. Ali ne mora da znači da je sve izgubljeno. Razmislite na koji način možete da rešite probleme na obostranu korist.

ZDRAVLJE: Moguće su komplikacije u vidu variranja krvnog pritiska, cirkulacije. Možete osetiti malaksalost. Ako se na vreme posvetite očuvanju svog zdravlja i shvatite da još nije kasno, uspećete svoj organizam dovesti u normalu.

RIBE

POSAO: Odnos sa nadređenima nije zadovoljavajući, a mogući su i ozbiljniji konflikti. Komunikacija će biti bolja u drugoj polovini dana. Tada ćete imati mogućnost da sve željeno postignete. Potrebno da u odnosima ne budete isuviše oštri i rigidni.

LJUBAV: Odnos sa voljenom osobom je na prekretnici, a još uvek nije vreme da donosite konačne odluke. Dajte i sebi i partneru dovoljno prostora i vremena kako bi ste sagledali situaciju iz više uglova. Možete da upoznate važnu osobu za svoj dalji život.

ZDRAVLJE: Naglašeno je variranje krvnog pritiska i to vas čini bezvoljnom i neraspoloženom. Radite na kondiciji, dosta šetajte, umereno se hranite. Naravno, sve ovo mora biti pod kontrolom lekara, koji će vam prepisivati i menjati terapiju.

ALO