Prvi put od kako je raskinula sa Lukasom, Lozničanka je rešila da progovori i ekskluzivno za „Alo!” otkrije zbog čega najviše pati.

Kako se osećate sada, posle raskida sa Acom Lukasom, a nakon silnih slikanja za domaće medije i izjava da je vaša veza ozbiljna? Pominjan je čak i brak?

– Žao mi je što se sve dogodilo na takav način, ali neke stvari se jednostavno dese. Ne žalim ni zbog čega u životu, tako će i ostati, jer to sam ja.

Šta se dešava sada? Da li ste se možda pomirili sa suprugom Željkom ili ste u procesu pomirenja?

– Ne. Sve i da mi on oprosti, ja sebi neću nikad oprostiti to kime sam htela da ga zamenim. On je bio jedini pravi, vredan i nezamenljiv muškarac u mom životu. No, nemaju sve priče srećan kraj.

Šta se konkretno desilo s Acom i kako je došlo do raskida?

– To ne bih komentarisala. Smatram da, iako sam inteligentna, nisam kompetentna da komentarišem takvog čoveka.

Uveliko se priča o pomirenju Sonje i Ace zbog ćerke Viktorije? Kako to komentarišete?

– Sve je bilo prebrzo i takve stvari se, nažalost, dešavaju. U životu ne možete baš sve da kontrolišete. Ono što je bilo već se desilo i nema nazad. Sad samo možemo biti pametni za ubuduće zbog naših najbližih i naše dece. Stvorila se ne velika, nego prevelika fama, ali to je bilo i za očekivati.

Mislite li, na kraju, da je Aca ipak gajio neka osećanja prema vama? Pričao je da je jako zaljubljen…

– Ne mislim o tome uopšte, verujte. Spremam se za put, idem u Crnu Goru, da se dogovorim sa mužem o razvodu i spremim se za novi početak. Mom detetu i meni sledi težak period i ne želim više da dajem bilo kakve izjave.

Ko razume, shvatiće!

Teško je ukratko opisati šta se sve dešavalo folkeru poslednjih meseci, a nije isključeno ni da nekom scenaristi španskih serija posluži kao ideja za novu sapunicu.

Lukas je, naime, prvo saznao za aferu svoje supruge Sonje Vuksanović sa bivšim košarkašem Markom Jarićem. Javnost do kraja nije stigla ni da shvati da li je Sonja zaista prevarila Lukasa i koliko je trajalo to njeno neverstvo, a mediji su već povezali folkera sa pevačicom Anom Sević i prozvali ga da ni on nije bio veran svojoj supruzi.

Prašina oko toga nije stigla pošteno ni da se razleti, a kamoli da se slegne, Darko Lazić nije stigao ni da reaguje kako bi prevareni muž trebalo, a u ovaj četvorougao uletela je Branislava Pašajlija.

Lukas je na sva usta razglasio razvod od Sonje, pisao je otvorena pisma njenom bivšem mužu Željku Šašiću i govorio kako je Branislava izvor njegove sreće i njegova budućnost.

I taman kad su svi saznali za do tada nepoznatu Pašajliju, oni se rastaše. Zajedničke slike do juče zaljubljenih golupčića su nestale, a Lukas se ponovo video sa Sonjom, kako je rekao, zbog ćerkice Viktorije. Sad kažu da postoji šansa da se pomire.

Za to vreme, Ana Sević i Darko Lazić tvrde da su jači od svih tračeva, Marko Jarić šeta novu cicu u Majamiju, a Branislava se kaje što je prevarila muža Žejka. Materijal za sapunicu, nema šta!

ALO