Beogradski SOS kanal večeras će od 22 časa emitovati specijalnu polučasovnu reportažu sa prestižne internacionalne manifestacije “Dan fudbala” koja je održana 29. januara u Kristalnoj sali banjalučkog hotela “Bosna”.
Na taj način će slika iz Banjaluke i Republike Srpske, gdje je po sedmi put održana pomenuta manifestacija proglašenja najboljih pojedinaca u fudbalu Republike Srpske, a kojoj posebnu težinu daju dva priznanja, Nagrada za životno djelo “Doktor Milan Jelić” i Zlatna povelja “Miljan Miljanić”, će otići na sve svjetske meridijane putem satelita na kojima se emituje signal SOS kanala.
Tako će gledaoci širom svijeta moći da pogledaju i reakcije Ilije Petkovića, dobitnika nagrade “Miljan Miljanić”, ali i najboljeg fudbalskog radnika Republike Srpske za 2017. godinu Mladena Krstajića koji je baš tog dana, dok je boravio u Banjaluci, od strane Izvršnog odbora FS Srbije zvanično imenovan za selektora Orlova i vodiće reprezentaciju na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.
Repriza polučasovne reportaže o “Danu fudbala” Republike Srpske u Banjaluci biće emitovana sutradan sa početkom u 17 časova.

SportDC