Kapetan Dragan očajan, sve nada polaže u Vučićev dolazak u Zagreb!

Kako „Alo!“ saznaje, Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, istog momenta kada je čuo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić dolazi u zvaničnu posetu Hrvatskoj odlučio je da preko svog advokata pošalje dramatičan apel, odnosno molbu da predsednik Srbije sa predsednicom Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović porazgovara i o njemu.

– Kapetan je zaista očajan i Vučić mu je poslednja nada. Računa da bi razgovor o njemu vođen na najvišem državnom nivou stvarno doprineo da se njegova trenutna situacija promeni i poboljša – kaže naš izvor i dodaje da je Kapetan sada zdravstveno malo bolje.

Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar Kitarović

Aleksandar Vučić i Kolinda Grabar Kitarović, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Njegov advokat Goran Cvetić tvrdi da je, prema dokumentaciji koju poseduje, Hrvatska postupila suprotno garancijama koje je dala Australiji da će se Vasiljkoviću suditi za tri, a ne za pet krivičnih dela.

Cvetić u pismu navodi da je Hrvatska svoj zahtev za ekstradiciju Australiji bazirala na rešenju o sprovođenu istrage Županijskog suda u Šibeniku iz kojeg se, kako kaže, vidi da je zahtev podnet u vezi sa suđenjem u Hrvatskoj za tri krivična dela. Pravni zastupnik navodi da je izručenje Vasiljkovića Hrvatskoj usledilo 2015. pod tim garancijama.

ALO