Kotoranin Arsenije Stanović (22) uhapšen je tokom noći u Tirani, saznaju “Vijesti” u vrhu crnogorske Uprave policije.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Stanović je uhapšen na osnovu saznanja crnogorske policije koja ga je pre nekoliko dana locirala u glavnom gradu Albanije, a sa njim u automobilu kosovskih registarskih oznaka bio je njegov otac Zoran.

Anastasija LašmanovaFOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
Anastasija Lašmanova

Navodno, suspendovani šef ispostave Granične policije Aerodroma Tivat planirao je da omogući svom sinu bekstvo iz Albanije, ali on nije uhapšen.

– Osumnjičenog A. S. su službenici albanske policije lišili slobode rano jutros u Tirani, nakon što su službenici crnogorske policije kolegama iz Albanije dali operativne informacije o saznanjima vezanim za lokaciju na kojoj se A. S. skrivao u toj državi. A. S. je predat službenicima Uprave policije MUP-a Crne Gore. On će biti zadržan u policijskom prostorijama do privoda u zakonskom roku nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici – saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

Anastazija LašmanovaFOTO: PRIVATNA ARHIVA
Anastazija Lašmanova

Za bivšim vaterpolistom policija je tragala od 13. maja, kada je beživotno tijelo Lašmanove pronađeno u stanu u kotorskom naselju Dobrota. Tada je policija došla do operativnih saznanja da je ubio svoju bivšu devojku.

Lašmanova je bila izvršna direktorka milionski vrednih kompanija.

Blic.rs