3 horoskopska znaka kojima će ova nedelja biti najbolja u životu

Možda se baš vama posreći

Ušli smo u sezonu Riba pa nam emocija ne manjka. Evo koji horoskopski znaci će se baš radovati ove nedelje.

Od 25. februara je nastupila jedna od najlepših i najemotivnijih nedelja za skoro sve znakove u horoskopu, ali za neke se posebno izdvaja.

Evo kome će Sunce u Ribama sada doneti sreću i koliko će to potrajati.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Škorpija

Vi prosto sijate i život vam je pravo uživanje.

Škorpije su ovih dana bukvalno preplavljene kreawtivnošću, jer se Sunce nalazi u njihovoj petoj kući zabave i užitka. Sledećih nekoliko nedlja vaše je samo da uživate u životu i da dišete ovozemaljski vazduh punim plućima. Povežite se sa svojim unutrašnjim detetom, ali ne dozvolite da vam pokvari radost. Veličajte svoju lepotu i spoljašnju i unutrašnju. Stvorite nešto veličanstveno već danas, jer vi to možete. Ali ne zaboravite da budete sami sebi u fokusu, odnosno pazite na sebe.

Mars je u vašoj sedmoj kući partnerstva čineći ovo pravim vremenom za stvaranje ljubavnih odnosa i odabiranje partnera na duže staze. Dozvolite da strast ovlada vašim srcem.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Vodolija

Vi se osećate najseksi, ako je to u vašem slučaju moguće i upitno.

Vodolije se toliko osećaju seksi da im je vruće. Verovatno ulaze u spavaću sobu tom brzinom da je i njihovom partneru pomalo neprijatno od strasti koja puca na sve strane. Retrogradna Venera vam ne kvari doživljaj, već samo doprinosi da pucate od samopouzdanja kada je seksipil u pitanju. Sezona Vodolije se možda završila, ali to ne znači da je zabava gotova.

Kada je Venera u vašoj prvoj kući ličnosti onda to donosi veliku ljubav prema sebi i stavlja vas u centar vaše pažnje. Ovo je vaša prilika da se ludo zaljubite u sebe, ali ste i spremni da sve to podelite sa onima koji su zainteresovani za vas. Briga koju imate i za sebe i za druge biće iskorišćena i spremite se na to.

Foto: Pixabay, Shutterstock

Riba

Vi ste svesni da ste kralj/kraljica zabave.

Ribe su na vrhu sveta i zaista bi trebalo tako i da se osećaju. Svemir je povezan njihovom kreativnom stranom, kao i sa sanjivošću kojom zrače. Ribe će se napokon povezati i sa prirodom. Usred su svoh solarnog povratka i ovo je neverovatno moćno vreme za ovaj horoskopski znak. Imate priliku da se osvrnete na sve što ste do sada postigli, da izvučete pouke iz grešaka i da svoja dostignuća podignete na tron. Ali vreme je i da se pogleda unapred, jer su vaše mogućnosti gotovo nemerljive.

Uživajte u onome što zaista predstavljate. Ono kako sebe tretirate je osnova za celu sledeću godinu i zato je važno da se negujete i spolja i iznutra. Počastite se ovim periodom kao pravi kralj/kraljica.

Telegraf.rs