Iako su se mnogi naučnici rađali u vladavini drugih horoskopskih znakova, najinteligentniji ljudi ipak su rođeni u sljedeća tri horoskopska znaka.

Oni se izdvajaju na mnogim područjima, a rijetko tko im ne zavidi na njihovom kvocijentu inteligencije.

Škorpion

Oni s malo riječi uspiju puno reći. Osobe rođene u znaku Škorpiona vrlo brzo uče te se brzo uklapaju u bilo koje okruženje u kojem se zateknu. Dobro znaju koliku moć im donosi znanje pa neprestano o nečemu uče. Ono što je vrlo dobro kod njih je činjenica da su svjesni svojih slabijih tačaka pa se trude poraditi na njima umjesto da ih ignorišu.

Vodolija

Nitko nije ravan Vodolijama kada su u pitanju genijalan um i kreativnost. Njihova koncentracija je nevjerojatna i kada sebi zacrtaju neki cilj onda ga i ostvare bez obzira na prepreke. Vodolije su vrlo uporni i odustajanje za njih nije opcija. Najbolje im odgovaraju vodeće pozicije jer su sjajni tim lideri i umiju riješiti baš svaki problem na koji naiđu.

Djevica

Djevičin perfekcionizam tjera je da u svemu bude najbolja. Osobe rođene u znaku Djevice žude za neprestanim učenjem jer žele biti upućene baš u sve. Kao i Vodolije, Djevice su odlične kao vođe timova i briljiraju u svemu čega se uhvate pa čak i ako su u pitanju samo hobiji.

Index.hr