Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik poručio je da je SNSD najvažnija i najjača politička partija u Doboju i Republici Srpskoj sa ozbiljnim ambicijama da i poslije lokalnih izbora naredne godine nastavi sa izgradnjom Doboja i doprinosi razvoju Republike Srpske.

– Doboj je jedno od strateških mjesta u Republici, za nas veoma važan i ja sam ovdje došao zajedno da sa našim ljudima iz Doboja, predsjednicom Republike /Srpske Željkom Cvijanović/, obilježimo ovo vrijeme – rekao je večeras Dodik tokom proslave Nove godine koju za svoje članove organizuje dobojski odbor SNSD-a.

On je zahvalio predsjedniku dobojskog SNSD-a Obrenu Petroviću i njegovom timu, kao i gradonačelniku Doboja Borisu Јeriniću i svima koji su predano radili da se ojača pozicija ove stranke.

– Želim svima da čestitam sve praznike i Novu godinu, Božić i Dan Republike – rekao je Dodik, koji je srpski član Predsjedništva BiH.

Foto: RTRS

Foto: RTRS

Večerašnjoj proslavi u Doboju, osim Dodika i Cvijanovićeve, koja je potpredsjednica SNSD-a, prisustvuju i drugi visoki zvaničnici i funkcioneri ove partije.

Foto: RTRS

Foto: RTRS

Cvijanovićeva je izjavila da je dobojski SNSD jak, konsolidovan i okupljen oko istih ciljeva sa istom energijom.

– U Doboju je mnogo toga urađeno i tek će da bude urađeno u narednom periodu. Iako trajemo toliko godina kao SNSD nismo se umorili ni od uspjeha ni od toga da radimo zajedno sa našim građanima i svaki dan stvaramo ljepšu i bolju Republiku Srpsku – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je izrazila zadovoljstvo što večeras prisustvuje proslavi Nove godine koju za svoje članove organizuje dobojski odbor SNSD-a.

Cvijanovićeva je navela da SNSD redovno ima stranačka okupljanja u svim odborima širom Republike Srpske, i za Novu godinu i povodom 8. marta, jer je to način da se stranka drži zajedno, a ne samo onda kada se rješavaju određeni problemi.

– Ovo je način da ispratimo jednu i uđemo u Novu godinu puni ambicija i kada su lokalni izbori u pitanju i projekti koje ćemo realizovati u našim opštinama, uz podršku Vlade Srpske i svih drugih republičkih institucija. I sama stojim na raspolaganju za sve ono što su potrebe naših opština – poručila je Cvijanovićeva, koja je predsjednica Republike Srpske.

SRNA/RTRS