Supružnici Slavoljub Mladenović (47) i Branka Anđelković (41) brutalno su ubijeni u Vranjskoj Banji. Policija traga za osumnjičenim

Slavoljub Mladenović (47), zvani Šinter, i njegova nevenčana supruga Branka Anđelković (41) brutalno su, kako se sumnja, ubijeni u dvorištu svoje kuće u naselju Ćosiki kod Vranjske Banje!

Njih dvoje su likvidirani hicima iz lovačke puške, a tijela je u lokvi krvi juče oko osam sati pronašao Brankin otac Siniša.

Svi preplašeni

Komšije ubijenog bračnog para juče su bile u šoku. Kažu da nisu primijetili nikog sumnjivog u naselju, ali i da je kuća žrtava udaljena od ostalih.

– Bili su dobri ljudi. Slavoljub nigdje nije radio, a Branka je bila zaposlena u firmi. Djece nisu imali, živjeli su od Brankine plate, imali voćnjak, a pomagali su im i njeni roditelji, koji su im i kupili kuću – kaže komšija i nastavlja:

– Uznemireno smo i preplašeni. Neko ih je ubio kao da su divlje svinje i otišao. Ne znamo zašto bi njih neko ubio. Svi se pitamo šta je posredi. Da li je neki lopov, da li je neki manijak, da li su se nekome zamjerili… Nadamo se da će policija što prije pronaći ubicu i uhapsiti ga, da i mi možemo da odahnemo.

Uviđaj je, inače, juče trajao satima u potrazi za tragovima koji bi pomogli u rasvijetljavanju ovog zločina. Provjerava se priča pojedinih mještana da je ubijeni Slavoljub nedavno ušao u posao sa sumnjivim ljudima, i to u trgovini narkoticima.

Izvor: Kurir