Dalibor Pavlović, kandidat za gradonačelnika Prijedora sinoć je u dva termina održao sastanke sa 100 privrednika grada Prijedora.

🔸️Tema svakog sastanka je bilo upoznavanje sa problemima u kojima se nalaze privrednici zbog pandemije virusa COVID 19, posljedica i načina prevazilaženja istih.

🔸️Na sinošnjim sastancima nije bilo mjesta za politikanstvo već samo interes svih da se maksimalno pomogne privrednicima koji su pretrpjeli i još trpe štetu, a kako ne bi došlo do otpuštanja radnika.

🔸️Sinoć su privrednici bili ti koji su dali svoje mišljenje i načine na koje im se može pomoći da prevaziđu ekonomske posljedice pandemije.

🔸️Ideja je da se privrednicima sa teritorije grada i u narednom periodu obavljaju razgovori te da se i ubuduće konsultuju prilikom donošenja mjera iz oblasti privrede.

🔸️Izražavam uvjerenje da se u budućnosti zajedničkim snagama može uraditi dosta toga i da ćemo vratiti svim građanima,a posebno mladim generacijama,nadu i vjeru u mogućnost da u svom gradu ostvare sopstvene interese i utiču na izgradnju svoje budućnosti!

prijedor24h