Juče je održana peta redovna sjednica Skupštine grada Banjaluka. U toku sjednice, odbornik PDP- a Ivan Begić je prokomentarisao kako ispred Policijske stanice Centar stoje Banjalučani na 40+ stepeni te kako se Ministarstvo unutrašnjih poslova ponaša prema građanima Banjaluke kao prema životinjama jer su, kako kaže, istjerali ljude ispred da čekaju za izdavanje dokumenata.

,,Tamo ljudi padaju u nesvijest, tamo nema vode, tamo nema ništa’’, rekao je Begić.

Odbornik je uputio pitanje odsjeku Civilne zaštite te pozvao i gradonačelnika da mu odgovori da li postoji mogućnost da se ispred Policijske stanice postavi neka improvizovana varijanta privremene nadstrešnice.

Međutim, gradonačelnik, ovaj put nije imao komenatar.

Ovo je još jedan pokazatelj promašaja banjalučkog gradonačelnika koji svoje radno vrijeme ne provodi u svom kabinetu i ne radi za svoje građane.

Odbornik PDP-a Ivan Begić očito ne zna u čijoj nadležnosti su ti poslovi, pa i ovaj put okrivljuje MUP. S obzirom na potrebu poštovanja epidemiloških mjera, građani su primorani da čekaju ispred.

Stanivuković je često znao isticati kako u Banjaluci novac odlazi svugdje ,,te da ima stvari koje bi uticale na kvalitet života u Banjaluci, a koje ne bi koštale više od nekoliko feninga’’.

Sada, na pitanje za jednu nadstrešnicu ostaje nijem, a gradske finansije odlaze na neke nove predstave gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Odbornik Ivan Begić bi mogao, nakon što izuči šta se u čijoj nadležnosti nalazi, priznati da je ipak gradonačelnik taj koji se ponaša prema Banjalučanima kao prema životinjama.

Izvor: Banjaluckeprice.net