Sa posebnim poštovanjem naglašavam ljudski i prijateljski gest predsjednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, koji je po saznanju da sam hospitalizovan u podgoričkoj bolnici, da obostrana upala pluća ima tendenciju pogoršanja, kontaktirao moju suprugu Suzanu i hitno poslao po mene avion Vlade Srbije

Glavni i odgovorni urednik portala IN4S, Gojko Raičević, uspješno se oporavlja od komplikacija, koje su u jednom trenutku mogle biti fatalne po njegov život, a  nastale usled obolijevanja od kovid 19.

Urednik IN4S, jutros je izašao iz Batajničke kovid bolnice, i objavio status zahvalnosti svim prijateljima, porodici i građanima, a posebno predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Njegov status prenosimo u cjelosti:

Dragi prijatelji,

I pored iskrene želje, nijesmo uvijek u mogućnosti, da sačuvamo privatnost. U ovim vremenima, a otegla su se na duže od dvije decenije, meni to nikada nije pošlo za rukom. Ne kajem se, jer to je bilo nužno i predstavljalo je dio mojih obaveza koje sam preuzeo davno.

Razlog mog obraćanja ovoga puta je specifičan i vjerovatno po prvi put sasvim ličan.

Konačno me je u zasjedi sačekao kovid-19 i pored nastojanja da taj susret izbjegnem.
Ono što želim da naglasim je da sam u Beogradu zbrinut na najvišem medicinskom i stručnom nivou, nakon što sam po hitnoj proceduri prebačen avionom Vlade Republike Srbije.

Izražavam svu blagodarnost za brigu i podršku svima koji su se interesovali i ponudili svoju pomoć.

Sa posebnim poštovanjem naglašavam ljudski i prijateljski gest predsjednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, koji je po saznanju da sam hospitalizovan u podgoričkoj bolnici, da obostrana upala pluća ima tendenciju pogoršanja, kontaktirao moju suprugu Suzanu i hitno poslao po mene avion Vlade Srbije.

Ta reakcija me ljudski i prijateljski obavezuje da mu se i javno, u ime svoje porodice, moje djece i supruge, srdačno zahvalim.

Ipak, ova bolest nas je kroz primjere bližnjih naučila da pojedinačna sposobnost i naša lična odvažnost ne znače mnogo. Nadam se, na kraju, da će i Srpski svijet pobijediti u borbi sa pandemijom, da ćemo se čuvati međusobno i da ćemo se radovati prije sreći nego nesreći drugoga.

Živjeli mi.

Izvor: IN4S