Uprkos problemima koje je donijela pandemija korona virusa, na završetku ove kalendarske godine rukovodstvo Specijalne bolnice „Mlječanica“ obradovalo je zaposlene sa jednokratnom pomoći u iznosu od po 500 maraka.

Pomoć u jednakom iznosu dobili su svi radnici bez obzira na kojem se radnom mjestu nalaze. Radnici ove ustanove ne kriju zadovoljstvo i ističu da im mnogo znači što je uprava prepoznala njihov trud i zalaganje u veoma teškim uslovima rada.

„Mnogo nam znači što je poslovodstvo prepoznalo naš rad i zalaganje da pružimo svoj maksimum“, kaže Nataša Nikolić, zamjenik glavnog tehničara.

Specijalista fizijatrije, doktor Đorđe Domanović naglašava da su u ovoj zdravstvenoj ustanovi timskim radom uspjeli da prebrode sve izazove i probleme koje je donijela pandemija koraona virusa.

Specijalna  bolnica „Mlječanica“ u ovoj godini ostvarila je dobit u iznosu od 155 hiljada maraka. U upravi bolnice ističu da takvog rezultata ne bi bilo da nije bilo maksimalne posvećenosti svih zaposlenih.

„Svi zaposleni bili su dio jednog tima i svi su na svojim radnim mjestima dali svoj maksimum. Zato smo i odlučili da dio sredstava od ovogodišnje dobiti podijelimo upravo njima“, kaže Darko Banjac, direktor „Mlječanice“.

U Specijalnoj bolnici „Mlječanica“ ističu da bez timskog rada nema napretka i da dosadašnje ponašanje zaposlenih obećava još bolje rezultate u narednom periodu. U upravi ove ustanove planiraju da iz vlastitih sredstava u idućoj godini radnicima povećaju plate do pet do deset posto.

Izvor: kozarski