Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi uveličaće tradicionalnu manfijestaciju Dan fudbala Republike Srpske, koja će se održati 17. marta u Banjaluci.

U prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske održan je sastanak na kojem su dogovoreni svi detalji oko održavanja manifestacije. U Savezu se nadaju da će rezultati klubova biti sve bolji a da će ova manifestacija svaki put biti sve kvalitetnija.

– Juče smo imali sastanak u Beogradu gdje smo definisali predstojeći Dan fudbala Republike Srpske, koji će se održati 17. marta u 14 časova u Banjaluci. Drago nam je što će poseban gost biti selektor Srbije Dragan Stojković Piksi. Fudbalski savez Republike Srpske i u ovim vremenima uspjeva da održi manifestaciju, i da ona izgleda sve bolje iz godine u godinu – izjavio je Predsjednik FS BiH Vico Zeljković.

– Da je fudbal prava ljudska čarolija pokazuje manifestacija Dana fudbala Republike Srpske. Ona je zahvljajući entuzijazmu, zanosu, angažovanju ljudi u Savezu i novinarima, izrasla u prvorazredni događaj u ovom dijelu Balkana. Nadam se da će ovogodišnja manifestacija, koja se uklapa i u godišnjicu Saveza, uistinu biti prvorazredni događaj, i to me zaista čini srećnim –  izjavio je novinar “Žurnala” Tomo Marić.

Izvor: Srpskainfo