Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić sa rukovodstvom stranke tradicionalno je za Osmi mart poklonio cvijeće svim sugrađankama bez obzira na partijsku pripadnost.

“Simbolično se prisjećamo mukotrpnog puta koje su žene prolazile vijekovima da bi se izborile za ravnopravnost koju danas imaju”, rekao je Đajić.

Đajić je istakao da kao narodni poslanik i ljekar humanista i predsjednik Gradskog odbora želi da se zahvali svim građankama Banje Luke za sve što rade za unapređenje svojih porodica, a istovremeno za učestvovanje u javnom životu kako u Banjoj Luci, tako i u Republici Srpskoj.

“Ponosno mogu da kažem da je dvije trećine zaposlenih na UKC-u ženskog pola i ponosan sam na njih. Danas sam imao sastanak sa glavnim sestrama i Izrazio sam veliku zahvalnost za njihov rad i zalaganje na poslu. Za sva njihova dežurstva, energiju kao i entuzijazam koje su pokazala prema našim pacijentima naročito ove dvije godine tokom pandemije. Ponosan sam na sve žene na Univerzitetsko kliničkom centru. Dale su veći angažman od nas muškaraca”.

Pored Đajića ovom već sada tradicionalnom događaju prisustvovala je i predsjednica Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Nataša Radulović, koja je čestitala Osmi mart svim ženama. Ona je istakla da su žene stub stranke i društva i da želi da im svaki dan bude kao danas.

Izvor: banjaluckeprice.net