Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić uručio je danas, u ime predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, zlatnike za sedam beba rođenih u UKC-u na Dan Republike – 9. januara.

Podsjećamo, povodom obilježavanja Dana Republike, predsjednik Srpske darivao je zlatnikom ukupno 25 beba rođenih 9. januar u Srpskoj i čestitao ponosnim roditeljima koji su dobili nove članove porodice.

Đajić je zahvalo Dodiku na ovom gestu.

– Veliko hvala predsjedniku Republike Srpske na ovom divnom gestu povodom dolaska najmlađih stanovnika na svijet na dan rođenja naše Republike Srpske. Danas imam tu čast da uručim sedam zlatnika za sedam beba rođenih u najvećoj zdravstvenoj ustanovi Republike Srpske 9. januara. Čestitam srećnim roditeljima i nadam se da ćemo u budućnosti imati i veći broj rođene djece. Novorođenoj djeci želim bezbrižno djetinjstvo, blagostanje i svu sreću – istakao je Đajić.

On je pozdravio praksu dodjele zlatnika bebama rođenim 9. januara, koju je inicirao predsjednik Srpske, a koja će biti nastavljena i dalje.

Izvor: banjaluka.net