PDP ponovo potresa skandal nakon novog snimka čiji su akteri Јelena Trivić, Ivan Begić i Draško Stanivuković.

Za oštre riječi, koje Trivićeva u snimku upućuje Begiću, u PDP-u tvrde da je montaža.

Snimak je objavio sarajevski portal Kliks. U SNSD-u primjećuju – i ovaj put snimak izlazi u politički osjetljivom trenutku za Republiku Srpsku.

Snimak je nastao pred lokalne izbore 2020. godine. Da je bilo sukoba potvrđuju i u PDP-u, ali tvrde da je snimak montiran. Nastao je, kažu, nakon što je Ivan Begić fizički nasrnuo na Draška Stanivukovića, te da je Trivićeva pokušala da smiri napad, što se, ističu u PDP-u, može čuti i na originalnom, nemontiranom snimku.

Iako je snimak objavio sarajevski portal, Јelena Trivić, u izjavi za N1, za sve optužuje Milorada Dodika.

– Montiranim snimcima Dodik pokušava da odvuče pažnju od nemoći da riješi ijedan jedini problem koji je uzrokovao – rekla je Trivićeva.

 

Opozicija nas je navikla na to da joj je Milorad Dodik kriv za sve. Ostavite nas izvan svojih igrarija, snimaka i prijetnji, poručuju iz SNSD-a. Kažu, nije slučajno što je snimak objavljen baš danas, kako bi se odvratila pažnja javnosti sa stranih pritisaka.

– Ako malo bolje pogledate, oni su jedan video snimak plasirali na dan posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske o prenosu nadležnosti, zatim su imali konferenciju za novinare istih aktera na dan sljedeće posebne sjednice, i sada su pustili ovaj snimak nakon pokušaja Kristijana Šmita da koristi bonska ovlašćenja – dodao je Radovan Kovačević, potparol SNSD-a.

Šta Trivićeva misli o potezu Kristijana Šmita javnost danas nije čula, osim što je u Skupštini rekla da je PDP o tome već izdao saopštenje.

Autor: RTRS