Jelena Trivić izgubila je podršku na društvenim mrežama. Gotovo da nije bilo video klipa i objave koja je imala ispod nekoliko desetina hiljada pregleda, dok je sada ostala na svega nekoliko desetina pregleda.

Trivićeva prethodnih par sedmica traži krivca za audio snimak žučnog sukoba sa Ivanom Begićem koga je javnost oštro osudila.

Podsjetimo, Trivićeva je na pomenutom audio snimku prijetila smrću Begiću te je tom prilikom izjavila kako bi bio ukopan i to od strane njenog supruga.

“Da se mene pitalo listu koju ja nosim ne bi bio Ivan Begić. Ti si zbog njega na toj listi. Ja da nisam čovjek, ti sada ne bi tu sjedio. Ti bi bio ukopan. Ja imam oca, brata, muža od 1,90 metar i 100 kila. Ti bi bio ukopan”, rekla je Trivić.

Prije skandaloznog videa Trivićeva se suočila sa gubitkom na izborima za Savjete mjesnih zajednica. Trivićeva je izgubila povjerenje unutar svoje mjesne zajednice, a audio snimak je samo šlag na kraju koji je kredibilitet PDP-ovog kandidata za predsjednika Republike Srpske doveo u pitanje.

Izvor: banjaluckeprice.net