Ni dva dana nakon održanog TV duela, strasti se smiruju. Komentari građana na društvenoj mreži Fejsbuk na postupak Jelene Trivić krajnje su osuđujući. Postupak Jelene Trivić, okarakterisan je kao kukavički čin, a građani smatraju kako je morala izaći na duel, bez obzira o kojoj se televiziji radi.

Građani su mišljenja da je Trivićeva morala ostati dosljedna svojoj predizbornoj viziji i misiji kao kandidat za predsjednika Republike Srpske. Svoje namjere i stavove trebala je da prenese narodu, bez obzira na mjesto.

Jelena Trivić pokazala je da joj je lični egoizam bitniji od srpskog interesa, te se nije pojavila na sučeljavanju, a na svom Fejsbuk profilu dala je krajnje drzak komentar na sve.

Podsjećamo, TV sučeljavanje kandidata za predsjednika Republike Srpske, održano je na Javnom servisu Srpske, a učešće su uzeli Milorad Dodik i Radislav Jovičić, dok se Jelena Trivić nije ni pojavila.

Društvene mreže bruje o tome da se Trivićeva prepala sučeljavanja sa Dodikom, te da Javni servis ipak nije najveći problem.