Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić smatra da je otužno gledati kako opozicija u Republici Srpskoj nipodaštava svaki novi projekat koji je realizovan na dobrobit građana, jer, kako je naveo, oni svoju kampanju grade na iluzijama i lažima.

Špirić je naglasio da su vizije o kojima govori opozicija formirane u određenim međunarodnim krugovima i podgrijane mržnjom prema svemu dobrom što čine vlasti u Republici Srpskoj.

– Oni /opozicija/ govore da imaju viziju, a u stvari imaju iluziju koju nude građanima pred izbore. Njihova vizija je kao prazan sendvič, nafilovan lažima i pustim obećanjima – rekao je Špirić Srni.

On je istakao da upravo odnos opozicije prema realizovanom projektu nove Klinike za kardiohirurgiju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci najbolje ilustruje “bolestan” odnos opozicije prema svemu dobrom što su vlasti uradile da bi građani Srpske imali kvalitetne zdravstvene usluge, kao i u uglednim klinikama u regionu i Evropi.

– Vizije imaju veliki i to se vidi kroz planski realizovane projekte. Јasno je da vlasti u Republici Srpskoj predvođene SNSD-om imaju jasan program koji donosi rezultate već godinama. Mali, kakva je ova opozicija, imaju iluzije koje prodaju pustim lažima i praznim obećanjima – poručio je Špirić, koji je i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Autor: SRNA/RTRS