Јedna osoba je ubijena, a dvije povrijeđene u pucnjavi koja se desila sinoć oko 23 časa u ugostiteljskom objektu u selu Trnovica kod Zvornika. Nezvanično saznajemo da je ubijen Boriša Beatović iz Branjeva, a dvojica muškarac su zbog povreda zbrinuti u zvorničkoj bolnici. Policija traga za osumnjičenim za ubistvo.

U Trnovici kod Zvornika sinoć je ubijen Boriša Beatović iz Branjeva, dok su dvije osobe povrijeđene u fizičkom obračunu. Pucnjava se dogodila oko 23 časa u kafe kladionici “Centar” na raskrsnici za Kiseljački put kod Zvornika, svjedoče mještani.

– Čuli smo pucnjavu i potom žamor. Došla je potom i policija, Јutros čujem dva povrijeđena, jedan teže i jedan mrtav – kaže Branko Radić.

Foto: RTRS

Foto: RTRS

U zvorničku bolnicu su nakon sinoćnje pucnjave primljena dva muškarca od kojih jedan ima ustrijelnu ranu, a drugi potres mozga. Nisu životno ugroženi.

– Dovezeno je lice sa teškim tjelesnim povredama, zadobijenim vatrenim oružjem u predjelu trbuha, hemodinamski nestabilno, indukovana je hitna hirurška intervencija. Nakon hirurške intervencije lice je na intenzivnoj njezi, hemodinamski stabilno ali na mehaničkoj potpori .Takođe još jedno lice je dovezeno sa teškim povredama u vidu preloma temporalne odnosno sljepoočne kosti – rekao je Milan Pavlović dežurni hirurg Opšta bolnica Zvornik.

Policajci su i danas obezbjeđivali lokal u kome je došlo do sukoba.

Iz Policijske uprave Zvornik je saopšteno da se traga za izvršiocem krivičnog djela teško ubistvo.

Nezvanično saznajemo da se radi o suvlasniku lokala Goranu Bojiću koji je u bjekstvu. Okružno tužilaštvo u Bijeljini radi na rasvjetljavanju slučaja.

Autor: RTRS