Gradonačelnik Prijedora Slobodan Javor je, kako je i najavio, počeo sa obilaskom mjesnih zajednica kako bi se sa građanima razmotrili svi problemi koje bi zajedničkim snagama i planskim aktivnostima rješavali u narednom periodu.

Javor je tokom razgovora sa mještanima Busnova detaljno objasnio metod rada i način saradnje sa mjesnim zajednicama. Obilaskom svih 49 mjesnih zajednica i određivanjem prioriteta u saradnji sa građanima sigurno će saradnja biti bolja, a realizacija efikasnija. On je i da je namjera Gradske uprave da na infrastrukturi radi cijele građevinske sezone, a ne samo pred izbore.

Gradonačelnik je ovom prilikom istakao I da su u ovoj godini urađeni radovi u vrijednosti oko 3 miliona KM , kao i da je raspisan tender za putnu infrastrukturu od 4,9 miliona KM koji će biti realizovan do kraja godine.

Nakon obilaska svih mjesnih zajednica pokrenuće se postupak provođenja izbora za članove Savjeta mjesnih zajednica.

Potom su uslijedila pitanja građana te dogovoren obilazak određenih lokacija kako bi se stekao uvid u stvarno stanje na terenu i odredili prioriteti, a sve u dogovoru sa mještanima ove mjesne zajednice.

Izvor: prijedorgrad