Mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u Škorpiji očekuje nas 25. oktobra godine.

Kako je u pitanju Škorpija možemo svi očekivati smenu osmeha i suza, straha i nade kao i turbulentnost u svakom obliku bilo ljubavni ili poslovni. Malo je jači akcenat na ljubavnim odnosima jer ceo proces boji Venera u kvadratu sa Plutonom.

Takođe, osobe iz prošlosti se vraćaju , stara imovinska pitanja se opet pokreću!

Ovan – pokušajte za za vreme ovog pomračenja zadržite pozitivan stav! Ozbiljno povedite računa kada je komunikacija u pitanju. Intima vam može biti ugrožena.

Bik – svaki oblik odnosa vam je naglašen. Budite jaki i verujte u sebe jer vam slede promene kada je ljubavni i poslovni život u pitanju.

Blizanci– jedina stvar na koju treba da obratite pažnju je zdravlje. Obevezno jedan školski sistematksi poziv.

Rak – kod vas je emotivna radkrsnica. Prošlost i budućnost. Kakvu god odluku da donesete imaćete njen snažan uticaj narednih pola godine.

Lav
 – slede vam promene u porodici. Vi ćete postati jači i stabilniji i menja vam se komunuikacija što će nekim članovima porodice predstavljati problem ali na kraju sve će se odlično završiti po vas.

Devica – promene na poslu ali u smislu komunikacije. Sve ono što je ostalo nedorečeno sada se završava i možete smireno u nove komunikacijske pobede!

Vaga – vraća vam se prošlost koja sada ima jasan cilj i ideju. Na vama je odluka. Imovinske promene su izvesne.

Škorpija – promene u partnerskim odnosima. Nemojte gurati po cenu pucanja već pokušajte da osetite partnera.

Strelac – promene na poslu koje vas vode do visina! Uspeh i novac su vam zagarantovani. Takođe, uvodite nove stvari u vaš svakodnevni život.

Jarac – nove ponude za posao pristižu preko prijatelja ili poslovnih partnera. Nemojte proputiti ovu šansu!

Vodolija
 – sukob sa šefom ili nadređenim! Ozbiljno povedite računa kome i šta pričate. Polako i odmereno bez većih koraka.

Ribe – odličan period za posao pogotovo za Ribe koje nemaju stalno zaposlenje. Ovo pomračenje vam donosi mir i stabilnost.

Izvor: Magazin.novosti