Bajkeri iz Moto kluba “Otpisani” obradovali su danas novogodišnjim paketićima najmlađe sugrađane. Riječ je o tradicionalnoj prazničnoj akciji, u okviru koje su “Otpisani” uručili dvadesetak paketića mališanima na Odjeljenju pedijatrije, a potom podjelu nastavili na Malom gradskom trgu.

“Djeca koja se nalaze na bolničkom liječenju, raduju se i Djeda Mrazu i paketićima. Nadam se da će i narednih godina ova tradicija da se održi, jer djeca su sretna kad vide Djeda Mraza”, rekao je Andrija Vukotić, direktor prijedorske bolnice.

Slavko Vrućinić, predsjednik Moto kluba „Otpisani“, rekao je da već godinama organizuju ovakve tradicionalne akcije kojima obraduju djecu, a pogotovo mališane na Odjeljenju pedijatrije.

“Znamo da djeca vole slatkiše, a kada ih podijeli Djeda Mraz, pa još bajker, onda je doživljaj potpuniji”, rekao je Vrućinić.

Kolona bajkera Djeda Mrazeva izazvala je pažnju prolaznika, a oni najmlađi su ih sa oduševljenjem dočekali na Malom gradskom trgu gdje su darovani paketićima. U novogodišnjoj akciji učestvovalo je dvadesetak bajkera Moto kluba “Otpisani”, a podijeljeno je 220 paketića.

Izvor: kozarski