Stojan Stole Janjetović nije više sportski direktor Fudbalskog kluba Rudar Prijedor. Ova informacija je stigla pred današnju prvenstvenu utakmicu protiv Slavije na Gradskom stadionu u Prijedoru, a potvrdio je i sam Janjetović.

-Na moj lični zahtjev, poslije razgovora sa Stankom Vujkovićem, predsjednikom kluba razrješen sam dosadašnje funkcije iz privatnih razloga. Nakon 11 mjeseci više nego korektne saradnjei maksimalne podrške kompletne uprave prema sportskom sektoru došlo je do rastanka zbog mojih privatnih razloga – rekao je Janjetović, a potom dodao:

Odavno nije bilo bolje stanje u klubu, odličan stručni štab, imamo kvalitetnog i perspektivnog trenera Bojana Krulja, rad u omladinskoj školi je takođe bio na visokom nivou, pripreme kvalitetne… Takođe, što je važno za klub sve obaveze su isplaćivane na vrijeme.

Nakon svega ovoga, kod Janjetovića se pojavila i određena moralna odgovornost o kojoj je rekao:

-Želim da preuzmem odgovornost nekoliko rezultata koji možda i nisu bili očekivani, kako u kupu BiH tako i u nastavku prvenstva Republike Srpske. Svima u klubu želim puno sreće  u nastavku sezone i sve najbolje. Nadam se da će Rudar Prijedor nastaviti da ide uzlaznom putanjom.

Izvor: SportDC