Gradski i Područni fudbalski savezi Prijedor najavili su disciplinsku prijavu protiv Stojana Janjetovića za lažno predstavljanje na neformalnom sastanku u hotelu „Prijedor“ na kojem je bio i kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Republike Srpske po prijedlogu PFS Banjaluka Petar Jelić.

Naime, Janjetović se predstavio kao aktuelni predsjednik Gradskog Fudbalskog saveza Prijedor iako je na tu funkciju zvanično izabran Slaviša Kralj, nekadašnji fudbaler Rudar Prijedora. Janjetović je organizovao paralelnu izbornu sjednicu Skupštine GFS Prijedor koja nije dobila legitimitet od strane Područnog Fudbalskog saveza Prijedor.

-Za lažno predstavljanje se u fudbalskim forumima disciplinski odgovara i Janjetović, koji u međuvremenu nije više ni sportski direktor Rudar Prijedora jer je smijenjen zbog nepoštovanja stavova Upravnog odbora kluba iz kojeg dolazi, će se sigurno suočiti sa disciplinskom prijavom. Kakav će epilog biti nećemo da prejudiciramo – rekli su u Područnom FS Prijedor.

Prije nekoliko dana neformalni skup u hotelu „Prijedor“ organizovao je Stanko Vujković, aktuelni direktor RŽR „Ljubija“ koji je odstranjen iz fudbala zbog kriminala u PFS Prijedor u kojem je obavljao ulogu predsjednika.

prijedor24h