“Nektar“ pivo najpoznatiji brend Banjalučke pivare i ove godine ponosno stoji iza muzičkog festivala “Nektar Garden Fest”, koji će biti održan 30. juna i 1. jula na prostoru Ljetne bašte u Prijedoru.

Uz podršku “Nektar“ piva ova dvodnevna muzička manifestacija donosi program koji čine regionalne i lokalne muzičke zvijezde, pa će publika prvog festivalskog dana moći da uživa u muzici Dr. Neleta Karajlića, te grupa Brkovi, Psihomodo Pop i Sinhro, dok će drugog dana na bini Ljetne bašte zasvirati Bajaga i Instruktori, Neno Belan & Fiumens, kao i Ničim izazvan i Eho Radar.

“Banjalučka pivara podržava rok muziku i promoviše razvoj scene, a podrška domaćim festivalima je bitan dio toga. Veoma nam je važno što je program ‘Nektar Garden Festa’ osmišljen tako da okuplja sve generacije izvođača, kao i publike, u pravoj ljetnoj muzičkoj avanturi, pritom garantujući dobar provod“, navode iz Banjalučke pivare.

Dodaju da je ovaj festival već stekao reputaciju idealnog mjesta za dobru svirku, druženje, odličnu zabavu i izlazak u prirodu, što se svakako savršeno uklapa u misiju Banjalučke pivare da mjesta muzičkih dešavanja objedine sve navedeno na jednom mjestu.

Orgranizatori “Nektar Garden Festa” ističu da su ponosni na to što festival opravdava titulu Prijedora kao grada zaštitnika urbane kulture.

“Pored kvalitetnog muzičkog programa i izvrsnih izvođača, tome doprinosi i sama lokacija festivala, koja je postala tradicionalno mjesto kultnih muzičkih nastupa. Iskoristićemo priliku da se zahvalimo Banjalučkoj pivari koja nas podržava od početka, tako da svi posjetioci, uz odličnu muzike, mogu istovremeno da uživaju i u ‘Nektar’ pivu“, zaključuju iz organizacije.

Inače, sa početkom ljeta otvorena je i festivalska sezona, koju “Nektar“ pivo nipošto neće propustiti, tako da će publika moći da uz podršku Banjalučke pivare uživa u još nekoliko vrhunskih muzičkih doživljaja, o čemu će više biti riječi u danima koji su pred nama.

Izvor: PR/ATV