Prva motorijada u organizaciji MK “Otpisani”, a u sklopu “Prijedorskog ljeta 2023” održaće se nakon 14. godina u Prijedoru, a počinje večeras koncertom benda “Balkan Ekspres”. Prema riječima predsjednika ovog kluba, Slavka Vrućinića, brojni bajkeri dolaze u grad na Sani.

“Posebna nam je čast što je ova manifestacija uvrštena u “Prijedorsko ljeto 2023”, a Grad Prijedor nas je i finansijski podržao i prepoznao značaj motorijade”, rekao je Vrućinić. On je, takođe, pozvao sve vlasnike skutera u Prijedoru da se u subotu u 15 časova jave volonterima “Otpisanih” i učlane u sekciju skutera ovog moto-kluba. Nakon toga će njih šezdesetak zajedno sa ostalim bajkerima učestvovati u defileu gradom.

Večeras će sve ljubitelje dvotočkaša  zabavljati banjalučki bend “Balkan Expres” u “Life klubu”, dok će u subotu svi uživati u svirci “Truba band-a”, te grupa “Sinhro” i “Kob”. Potom slijedi i veliki koncert grupe “Atomsko sklonište.” Dosta bajkera na motorijadu dolazi iz Hrvatske, Slovenije i Austrije. Ulaznice su besplatne i za bajkere i za građane, a očekuje se dolazak više od hiljadu ljudi u prostor “Ljetne bašte”. Generalni pokrovitelj je Grad Prijedor.

Izvor: kozarski