Luka i Filip su dva mladića čija je jedina sličnost broj godina, oni slikovito prikazuju dijametralne stavove u njihovim stilovima života.

I pored toga što ima mnogo obaveza na seoskom imanju, Luka uspjeva i da studira. Promoviše život na selu, a pored toga što uživa čim se probudi u pet ujutro, Luka za sebe kaže da, osim što je poljoprivrednik, on je i student koji voli uveče da izađe i u grad. Obećao je sebi da, iako je postao poljoprivrednik, nikako ne smije da zapostavi socijalni život. Takođe, smatra da ga je taj život na selu vrlo disciplinovao, pogotovo briga o stoci.

Njegov vršnjak Filip Marinković Filari je prvi šminker koji je na Tiktoku pokrenuo šminkanje uživo, zbog čega se posebno dopao većini korisnika ove društvene mreže. Kada je započinjao karijeru javne ličnosti, u medijima se za Filipa pisalo da je “androgeno biće”, što ga je mnogo povredilo. Međutim, sada se na predrasude okoline nešto mnogo ne obazire.

Njihovi dani su potpuno drugačije ispunjeni. Luki dan počinje hranjenjem stoke, Filipu šminkanjem i snimanjem. Koje obaveze imaju tokom dana i da li imaju pomoć porodice, govorili su nastavku:

Izvor: TV Prva