Luka Crepuljarević (20) dobio je titulu najpoželjnijeg neženje na Balkanu nakon što je progovorio o svom načinu života u jednoj emisiji.

Luka je napustio gradski život i preselio se u selo Semegnjevo kod Zlatibora, gdje se brine o imanju koje je naslijedio od bake i djeda.

Luka Crepuljarević
FOTO: TV PRVA / SCREENSHOT

– Kad je baka umrla, meni je tada bilo 15. Govorila je: “Kad ja umrem, ovdje neće imati ko da zanoći”. Kada sam to čuo, u meni se stvorila neka panika. Otišao sam gore, pokosio, pograbio. U meni se probudio neki patriotizam i odlučio sam ostati – ispričao je Luka.

Nastavio je:

– Moj radni dan počinje oko pet, pola šest, pa i šest. Ja promovišem život na selu, ali sam malo neobičan u društvu zato što hoću sve – hoću biti i student, i poljoprivrednik, i čovjek na selu, i sve hoću postići. Ovaj moj život na selu je na neki način velika životna škola jer ta stoka disciplinuje čovjeka. Ona hoće na vrijeme da se namiri, da se položi, napoji. Primjera radi, puno puta mi se dogodi da naveče izađem, ma ne zna ta krava gdje sam ja noćas bio. Ona hoće u šest da ja njoj dođem, da joj otvorim štalu i da je namirim – objasnio je Luka i osvojio srca mnogih.

Mladi poljoprivrednik je još naveo:

– Ne stidim se objaviti slike s kravama i ovcama jer ta djevojka koja će se toga sramotiti meni ne treba. Ja ne tražim ženu koja će mi musti krave, ne treba mi ni rob koji će to gledati, treba mi jedna djevojka – ovako kao ja – za sve – i za kuću i za jutarnji program. Ostaću ovakav kakav jesam, dosljedan sebi i svojim ciljevima – zaključio je.

Luka je na poklon u studio donio gibanicu koju je sam spremio, a za nju kaže da je njegov eliksir.

– Ja pojedem pola ove pite i onda mogu cijeli dan raditi, zato sam ovako rumen – našalio se.

Nakon emitovanja emisije Luka je dobio brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, ali i – bračne ponude.

Otkrio je da mu je mobilni telefon “blokirao od silnih poruka”. Kako kaže, dobijao je pitanja vezana za iznajmljivanje soba na svom imanju, kao i pitanja dolazi li često u Beograd, prenosi Index.

– Bilo je i onih koji me ne razumiju, ali mnogo više onih koji podržavaju moju odluku da kao mlad čovjek ostanem na selu i nastavim se baviti poljoprivredom. Sada sam obogatio moj stočni fond. Srećan sam čovjek jer radim ono što volim i živim u svom selu. Taj mir niko i ništa ne može nadomjestiti – zaključio je Luka.

Izvor: Srpskainfo