Dejana Bačko, na društvenim mrežama poznata kao “Djevojka sa krilima” ove godine ostvarila se u ulozi majke, a otkriva svoje planove za 2024. godinu

Da, definitivno jeste bila najsrećnija godina. Jedna dodatna odgovornost, dodatan izazov, ali sa druge strane osjećaj i ljubav koju ni na jedan drugi način ne bih mogla osjetiti u tolikoj mjeri. Iako sam dala sebi dosta pauze i odmora, kraj 2023. sam se značajnije posvetila i svojoj slikarskoj karijeri, a pored toga sam pokrenula i aktivirala svoj Jutjub kanal pod nazivom “GIRL WITH WINGS” na kojem smo za kratko vrijeme došli do preko 600.000+pratilaca. Volimo da dijelimo svoj svakodnevni životni stil sa drugima i drago nam je da našu ljubav ne držimo samo za sebe već se širi dalje – kaže ona i dodaje:

– Sve je pomalo teže, ali je sve mnogo ljepše. Usljed dosta obaveza, a i Lare dnevnu rutinu nemamo. Gledamo da se posvetimo bebi kada je kome zgodnije i da ostale obaveze odradimo u toku dana u skladu sa nekim prioritetima. Uglavnom Marko bude taj koji je više aktivan noću. Zaista mi puno pomaže i preko dana, ali jako sam srećna i ponosna na sebe što sada imam hrabrosti, a i dovoljno vještina da mogu sama da ostanem kod kuće sa bebom i to bez problema. Pronašla sam načine kako mogu sama da je obučem, presvučem, uspavam, nahranim…“Počeli smo da se zabavljamo od Nove godine 2019. na 2020. Upoznali smo se čini mi se 2018. godine na jednoj edukaciji o ishrani kojoj sam prisustvovala, a vodio ju je Marko – rekla je ona.

-Od kako smo počeli da se zabavljamo jedno u drugome smo prepoznali puno odličnih stvari i karakternih osobina koje nam se oboma sviđaju. On je avanturista I voli aktivan život, “nema mira”, pa se meni dopao njegov stav, kako razmišlja i kako živi. A sa druge strane njemu se dopalo to što sam uvijek pozitivna, što rijetko na šta kažem “NE” i što smo tako brzo krenuli dobro da funkcionišemo zajedno. Ono sto je interesantno je da smo počeli zajednički život nakon samo par mjeseci veze. Onda se desila situacija sa izolacijom i to nas je još više zbližilo. Brže smo se upoznali jer od samog početka veze jako puno vremena provodimo zajedno svaki dan – priča Dejana za Mondo.

Planovi za 2024.

-Imamo ciljeve koje želimo da ostvarimo po pitanju naših karijera, biznisa koji radimo zajedno, po pitanju slikarstva, ali isto tako i po pitanju nekih novih stvari koje bi voljeli da iskusimo, sada već zajedno kao porodica. Takođe smo se u prethodnih godinu, dvije selili u nekoliko navrata tako da jedva čekamo da nam se sljedeće godine završi novi stan u kojem mislim da ćemo ostati barem neko vrijeme. Zahvalna sam na svemu što se desilo u 2023. i želim sebi, a i drugima da na kraju 2024. godine imamo da proslavimo još više lijepih stvari koje su se dogodile. A onaj ko ima cilj, plan i zna šta želi, taj i hoće – rekla je ona.

Dejana nije sve naučila sama, porodica, a najviše majka, su je bodrili u teškim trenucima, pa je pored osnovnih aktivnosti, uz pomoć truda i talenta, naučila i da se našminka, kuca poruke na telefonu, radi na računaru, a jedino što samostalno ne i je da veže kosu i zakopča farmerke.

-Ja mogu da je zagrlim. Možda ne sa obije ruke, ali mi napravimo “sendvič” zagrljaj. Marko sa jedne strane, ja sa druge, a Lara u sredini. Najteže mi je padalo prvih mjesec, do dva dana dok se ja još nisam opustila i dok se nisam osjećala sigurno da je sama podignem svojim nogama, prebacim sa jednog mjesta na drugo i slično. Čim je vratić malo ojačao, počela sam malo više da se opuštam, mogu reći da sam sada već postala zadovoljna onim što mogu i kako sam prevazišla taj strah. Tu mi je mnogo pomogla porodica,  moja i Markova, a naročito on – zaključuje Dejana, a zatim je poručila.

-Ne odustajte od svojih ciljeva i ne dozvolite da svijet promijeni vaš osmijeh, već koristite osmijeh da promenite svijet – rekla je ona.

Autor: Srpskainfo