Juče se u Doboju dogodio svirep zločin, kada je Sašu K. (46) ubila žena A. K. (33) i njen ljubavnik D. L. (19) iz Petrova.

Prema prvim saznanjima, oni su planirali Sašino ubistvo, te su sve pripremili do najsitnijih detalja.

Zločin je otkriven nakaon što je kuma bračnog para prijavila nekoliko časova kasnije da su oni nestali iz kuće u kojoj je ostalo samo četvoro maloljetne djece.

Detalji ubistva u Doboju

Oglasila se kćerka ubijenog Saše, koja je odlučila da podijeli detalje u koje javnost nije upućena, a tiče se njihovog života i porodičnih odnosa.

– Moj otac je još prije 15. godina otpočeo vanbračnu zajednicu s njom. Važno mi je naglasiti u samom početku da je poznato da je moj otac bio imućan i bogat čovjek i jasno je kao dan da je ona od samog početka s njim zbog toga s obzirom da je ona prije njega živjela sa samohranom majkom i dvije sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život… Sve ove godine su imali miran i normalan život, ovo što se dogodilo sve, apsolutno sve je šokiralo jer to nije moglo ni da se nasluti. Ja sam mu dijete iz prvog braka, ali sam živjela sa njima 5. godina, a sve poslije toga sam ih posjećivala, a za sve što ja znam i što zapravo svi znamo da do prevare ni sa jedne strane nije bilo ni riječi. Sve do prije tri dana kada je moj rođak tu njegovu ženu vidio ispred jednog lokala sa nepoznatim dečkom kako se ljubi i pozvao mog oca i rekao mu to, a moj otac u to nije na prvu povjerovao. Ne znam šta se tu dogodilo, niko to ne zna – priča T. K. (22) i nastavlja:

– Na šta sam ja digla opštu paniku i digla cijelu njegovu porodicu da saznamo nešto jer smo njega u tom momentu zvali, nije se javljao, zvali smo njegovu ženu koja se, takođe, nije javljala i to su bili prvi znaci da nešto nije u redu. Uglavnom saznali smo iz policije da pronađeno tijelo pripada mom ocu, ali u tom momentu nam još nije bilo jasno zasto nam ta žena ništa ne javlja… – priča potresena kćerka.

Kako kaže, nije vjerovala da se to stvarno desilo, ali ju je posjeta porodičnoj kući razuvjerila.

– Dok iz policije nismo saznali da je jedna osoba uhapšena tj. dečko od 19. godina navodno ljubavnik dotične, a da je ona u tom momentu u bjekstvu. Ja kao ja nisam mogla da povjerujem u sve to i krenula sam ka kući mog oca i imala sam šta da vidim i ostala sam sleđena. Kada sam došla, slivala se svuda voda, a niko mi nije otvarao vrata, neko je prije mog dolasaka uklanjao tragove – objašnjava kćerka i dodaje da sumnja da je motiv jedna stvar:

– Jedan jedini motiv svega je što je dotična imala i znala sve o njemu i o novcu i jedini motiv za sve ovo je koristoljublje što će se i dokazati, a njihove dvije maljoletne kćerke su kod njene sestre – zaključila je kćerka, piše Informer.

Autor: Srpskainfo