Kombinacije su danas toliko česte da ili ti se čini kao da nema veza, ili kao da postoje samo one duge. Evo zašto tip sa kojim imaš seks neće prelomiti i reći da si mu devojka.

  1. Kreten je (očigledno)

Nažalost, nekada je ovo naprosto jedini odgovor. Većina likova nisu loši, ali ima onih koji jesu. Ako si i dalje zbunjena jer je loš prema tebi, a tako je super postoji objašnjenje. On je možda super i itekako ume da bude divan, samo bira da se tako ne ponaša. Svi mi imamo određenu dozu ega, ali ne iskaljujemo komplekse na onima do kojih nam je stalo. Ako te se seti samo zbog seksa ili kada mu je dosadno i ne naziva te svojom devojkom – šutni ga što dalje od sebe. Tamo gde mu je i mesto.

  1. Ne zna gde će pre

Čini ti se da si mu jedina dok ste zajedno, ali nikako da raščistite da li ste u vezi ili se samo povremeno viđate. Fejsbuk, Tinder, klubovi, žurke, toliko mogućnosti i potencijalnih partnera upoznajemo da je sve teže skrasiti se. Nova poznanstva i dejtovi su na jedan klik od nas. Niko neće da se zadovolji onim što ima, a često mašta o onom nedostižnom. Neće da te nazove svojom devojkom jer ima još neke u igri.

  1. Tik – tak

Sviđaš mu se, ali ne dovoljno da prelomi. Možda je skoro izašao iz duge veze, možda generalno nije tip koji voli obaveze. A možda i ne želi da ih ima, ni sa tobom, niti sa bilo kojom. Šta god da je u pitanju, ne zaleći se. Neka vreme presudi. Ako ste zajedno sve duže i duže, a on je i dalje neodlučan, dobro se zapitaj koliko si svoje mladosti spremna da potrošiš na čekanje.

  1. Kasno Janko na krevet stiže

Muškarci nisu bezosećajna gomila mišića koja nikada ne plače, ma koliko bi reklame za sportska kola volele da mislite da je tako. Ma koliko bi nekada i oni sami to voleli. Možda ličiš na njegovu bivšu, možda je još nije preboleo, a možda sa tobom ne želi da bude jer mu je – lepo sa tobom.

Čudno zvuči, ali ako su se opekli u vezama neki likovi se plaše da ne upropaste to što već imaju tako što će naglas reći da su u vezi. Baš kao što neki ljudi ne žele da se venčaju jer se boje da bi papir promenio sve. Dobro razmislite da li želite da mu budete samo opcija.

  1. Šonja je

Ne, nije samo opravdanje. Neki muškarci su, instinktivno, šonje kada su u pitanju osećanja. Postoji mogućnost da bi bio sa tobom, ali ga je strah da te pita. Posebno ako izigravaš fatalnu urbanu ženku i ne želiš da mu pokažeš da ti je dovoljno stalo. Ukoliko želiš vezu, to mu i pokaži da bi znao da se neće ispaliti ako te pita.

24 sata