Do izbora na svim nivoima u Srbiji ostala su još tri mjeseca, a već je krenula međusobna pljuvačina. Na svim nivoima. Biće to najzanimljiviji rijaliti-program u Srbiji svih vremena. Kažu da su “Parovi” završeni. Peconi zaključio da počinje zanimljiviji i isplativiji rijaliti. Isto mogu da urade i s “Farmom” i “Velikim Bratom”.

Ljubitelji skandala, prostakluka i zavirivanja u tuđi krevet neće ni primijetiti da više nema Stanije, Vesne Rivas, Kristijana… Tu su Bojan Pajtić, Čeda Jovanović, Zorana Mihajlović, Zoran Živković… Broj budala u “Parovima” ili “Farmi” bio je ograničen. Ovdje je neograničen. Glavni program odvijaće se u Beogradu i Novom Sadu, ali i svaki grad, svako selo imaće svoj rijaliti.

Naslovne strane dnevnih novina sve više podsjećaju na hodajuću kantu za otpatke u koju političke stranke bacaju smeće, ne samo svojih političkih protivnika već i formalnih saveznika.

Pogledajte samo neke od naslova beogradske štampe: “Izbori potresli podzemlje”, “Ćizin ubijen zbog politike”, “SNS i SPS zaratili zbog Mrkonjića i Zorane”, “Mrkonjić: Stefanović je običan poltron”, “Dok Stefanović proganja medije, sve više policajaca izlaz vidi u samoubistvu!”, “Zastrašivanje medija: policija šest sati u TV Trstenik”, “Patriotske stranke: Vučiću, pregovori u Briselu su izdaja Srbije”, “Džiber: Bečić pustio da mu raste nokat na malom prstu”, “Naprednjak pokosio pješaka”, “Pajtić svojima rekao: Mrtvi piloti su najveća šansa”, “Stefanovićev nepotizam: Špijuniraju nas žene i kumovi”, “Vučić ga optužio da je tajkun, tajkun ga spucao odgovorom”.

Već stiglo do “spucavanja”, i to ne bilo koga već premijera, a predizborna kampanja počinje tek za mjesec, mjesec i po dana. Šta će biti u martu ili krajem aprila? Zgroženi time što “samostalne” i “demokratske” bivše jugoslovenske republike već dvije decenije uglavnom vode lopovi i barabe bivši Jugosloveni sve više traže da im se vrati Tito. Pokojni.

Za mjesec dana i mnogi normalni Srbi će poželjeti da umjesto lajavih političara gledaju Zmaja od Šipova. On se bar ne kandiduje da vodi državu.” Parovi” i “Farma” nisu državu koštali ni evra. Kriminalci su sami finansirali svoje veselje. Ovo predizborno koštaće Srbiju blizu 20 miliona evra. Od Horgoša pa do Vranja biće vašar priče i laganja. Od Sombora pa do Trgovišta birači će dobiti – ništa.

Press