Zanimljiv susret Prvog kola „Jelen kupa“ Gradskog fudbalskog saveza Prijedor odigran je juče u Kozarcu gdje su se sastali domaće „Bratstvo“, član Četvrte lige Fudbalskog saveza područja Prijedor, i Fudbalska sportska asocijacija Prijedor, član Regionalne lige Republike Srpske. Gosti su ležerno ušli u ovaj susret i to im se osvetilo: domaće „Bratstvo“ je golovima Ismara  Jakupovića u petom i Ermina Alića u 13. minutu došlo u vođstvo od 2:0 i tim rezultatom se otišlo na odmor. U nastvaku, domaćem timu je ponestalo snage, a iskusniji tim Fudbalske sportske asocijacija Prijedor to je iskoristio i golovima kapitena Srđana Torbice i Rajka Pekije izjednačio na 2:2. To je bio krajnji rezultat ovog susreta, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca. Strijelci „Bratstva“ su bili neprecizni i tri jedanaesterca je odbranio golman Fudbalske sportske asocijacija Prijedor, Vojislav Vasiljević.

„BRATSTVO“-FSA PRIJEDOR  2:2 (PENALI 2:5)

Sudija: Neven Golubović. Pomoćnici: Mladen Stupar i Ognjen Došen. Delegat: Branko Vučkovac.

„BRATSTVO“: Arnautović, Pulić, Jakupovič, Satrulbin, Mahmuljin, Krajišnik ( od 80. Softić), Čirkin ( od 46. Savić), Is. Jakupović, Bešić, Menković ( od 50. Mujkanović). Trener: Teufik Grozdanić

FSA PRIJEDOR: Vasiljević, Čulić, Bujić, Čačić, Pekija, Kotoran, Mršić , Torbica, Rudak, Karupović ( od 44. Drinić), Galonja. Trener: Nenad Bašić.

Za najboljeg igrača proglašen je Ermin Alić.