Fudbaleri Omarske, član Druge fudbalske lige Republike Srpske, grupa Zapad, plasirali su se u Drugo kolo fudbalskog „Jelen kupa“ Prijedora.        Ekipa Omarske je u Tukovima, visokim rezultatom 6:0, deklasirala petoligaša prijedorske regije, „Radnik Urije“. Na poluvremenu ovog susreta  dva neravnopravna protivnika bilo je 3:0. Tri gola za „Omarsku“ postigao je Nemanja Malešević, a dva Ognjen Jaćimović.  Doprinos visokoj pobjedi „Omarske“ dali su još: Inđić, Nišević, Anđić, Višić,De. Romanić, Da. Romanić, Milinković, Grahovac, Bo. Romanić. Trener: Milenko Vuleta.

U timu „Radnika Urije“ igrali su: Ig. Inđić ( od 58. Trebovac),  Tejić, Gnjatović, Daničić ( od 25. Majkić), Marin, Ostojić, Grbić, Dragojević, Kantar ( od 52. Petoš), Kukolj, Babić. Na klupi su bili: Slaviša Kralj, predstavnik kluba i fizioterapeut Nemanja Pilipović.

Susret je sudio Nemanja Petrović sa pomoćnicima: Milošem Kovačevićem i Sandrom Zorić.

Za najboljeg igrača proglašen je Dejan Romanić, prvotimac Omarske.

U Drugo kolo „Jelen kupa“ su se plasirali „Brzi“ iz „Busnova“ i  „Podgrmeč“ iz Oštre Luke. Nakon mečeva „Kiseljak“ – „Kozara“ u Koprivni i susreta „Rasavci“ – „Mrakovica“, biće poznati timovi koji idu u Drugo kolo. U ovom dijelu takmičenja, slobodna je bila ekipa „Gomjenice“, prošlogodišnji pobjednik Kupa grada Prijedora.