Stojan Janjetović, sportski direktor Rudar Prijedora biće razrješen dužnosti ove funkcije na prvoj sjednici prinudne uprave koju sačinjavaju tri člana: Ranko Vučković, Dalibor Majkić i Drago Milošević, zajedno sa direktorom Vukašinom Đakovićem.

Kako saznajemo, u narednoj sezoni, zbog smanjenja troškova i zaposlenika u kancelariji kluba i izuzetno teške finansijske situacije Janjetović neće više obavljati funkciju sportskog direktora.

Zanimljivo je da je Stojan Janjetović, uz Petrašina Rodića, bio jedan od dvojice ljudi u klubu koji nisu ispoštovali jednoglasnu odluku Upravnog odbora vezano za izbore u Gradskom FS Prijedor kada je napravljena nelegalna Skupština jer je radio opstrukcije po nalogu direktora RŽR „Ljubija“ Stanka Vujkovića, jednog od tri klupska sponzora.

Osim toga Janjetović je svojim ispadima i gafovima narušio međuljudske odnose sa većinom članova uprave „rudara“ i oglušio se na zvanične odluke klupskih tijela koja su ga i imenovala na profesionalnu funkciju sportskog direktora, a kako saznajemo imao je i opomene pred tužbu zbog klevete na društvenim mrežama.

prijedor24h