Na stadionu Omladinskog fudbalskog kluba “Berek 1975” održan je Osmi turnir posvećen istaknutom sportskom radniku Dedi Crnaliću. Uz domaćina i “Bratstvo” iz Kozarca, članove Četvrte lige, nastupile su ekipe regionalnih ligaša Srpske “Fudbalska sportska asocijacija” Prijedor i Omladinski fudbalski klub “Brdo” Hambarine. “Fudbalska sportska asocijacija” Prijedor, u polufinalu, golovima Borislava Mikića i Čulića savladala je Omladinski fudbalski klub “Berek 1975”. 

U drugom polufinalu “Bratstvo” je došlo u vođstvo od 1:0, a “Brdo” uspjeva izjednačiti. Prilikom izvođenja penala uspješnije je bilo “Bratstvo”. U finalu “Fudbalska sportska asocijacija” Prijedor je golovima Stojakovića, te pojačanja Borislava Mikića, Igora Golića i povratnika u tim Miloša Stevića osvojila pobjednički pehar.  Pehare i diplome za sve učesnike turnira uručio je Senad Crnalić, sin Dedin koji se zahvalio klubovima učesnicima i organizatoru. 

Ističući da je Dedo bio veliki sportski entuzijasta i čovjek kog su svi uvažavali. Predsjednik “Bereka” Sead Cikota najavljuje novine na narednom turniru. Osmi turnir posvećen Dedi Crnaliću, prvi put su organizovali momci i entuzijasti iz kluba i to je bio pravi pogodak. Skromno i drugarski kako bi to Dedo poželio.   

rtvprijedor