Novogodišnja euforija prolazi, vreme je za vraćanje u svakodnevnicu.

OVAN

Niste baš oduševljeni novonastalom situacijom u vašoj vezi. Vreme ludila prolazi, vreme ljubavi tek dolazi. Teško vam pada ovaj radni dan. Nekako ste slomljeni i depresivni.

BIK

Naoružajte se tolerancijom jer partner nije ispunio obećanje. Ipak zbog toga ne treba praviti dramu. Otvaraju se novi vidici na poslu. Nesanica vas iscrpljuje, preduzmite nešto.

BLIZANCI

Ljubavni život će vam danas biti jako skroman. Izgleda da ste iscrpili svu energiju. Planirano sastavljanje praznika je propalo. Izbegavajte alkohol i vožnju.

RAK

Kako bi bilo lepo da se sve može vratiti unazad. Možda ovu grešku ne biste napravili. Izvucite pouke. Posao će vam ići od ruke. Prekontrolišite trigliceride obavezno.

LAV

Očekujete od ovog dana mnogo jer vam dolazi osoba od koje vam zavisi sutrašnji dan. Spremite se za razočarenje. Kolege su nešto ljute na vas. Zdravlje dobro.

DEVICA

Vaša pesnička duša će zasijati punim sjajem. Partner neće to baš sa oduševljenjem prihvatiti. Napregnite malo moždane vijuge. Reumatske tegobe.

VAGA

Pretpostavljali ste da će do ovoga doći kasnije ili pre. Ipak niste ovu ljubavnu aferu dočekali spremni. Šef baš nema dobro mišljenje o vama. Glavobolja.

ŠKORPIJA

Neke stvari se u životu dešavaju samo jednom. Vaša veza ne može biti repriza prethodne. Razmišljate o otkazu. Radite bez plate. Ne uzimajte antibiotike za svaku sitnicu.

STRELAC

Kako sada stvari stoje, ovo bi trebalo da bude dan iznenađenja za vas. Jedna osoba stiže nenajavljeno. Niste skoncentrisani na posao. Problemi sa dijarejom.

JARAC

Lepo je imati vas za partnera kad ste raspoloženi. Danas izgleda niste u formi. Mnogo nagomilanih obaveza se obrušava na vas. Nešto sa očima nije u redu.

VODOLIJA

Napravili ste bez razloga situaciju zbog koje patite i vi i partner. To se može rešiti jednim malim izvinjenjem. Navalite na posao, ima ga mnogo. Tegobe sa varenjem.

RIBE

Jedan karakterističan dan za vaš senzibilitet. Napravićete dobru situaciju u bezveznom danu. Zaboravili ste na ratu iz banke. Dobro raspoloženje leči sve.