Ovo je mjesec vladavine Riba, a ako je vaš muškarac rođen u ovom znaku, onda morate da znate par stvari o njegovom znaku

Svaki horoskopski znak ima određene karakteristike koje ga opisuju i koje su specifične za njega, a ukoliko želite da bolje razumete vašeg muškarca Ribu i da učvrstite vaš odnos, onda morate da znate neke tajne njegovog znaka.

Osobe rođene u znaku Riba imaju izraženu empatiju, jako su kreativne i pravi su sanjari. Ukoliko ste u vezi sa muškarcem Ribom, onda budite oprezne. Evo šta vam je činiti.

Vaš dragi je nepopravljivi sanjar

Foto: Pixabay.com

Ono što se njemu čini realnim i izvodljivim planom, kao što je pisanje knjige i odlazak u penziju sa 40 godina, vama izgleda kao bajka. Ali, možda je on ipak u pravu. Zašto ne biste sledili svoje snove i dali sve od sebe da oni postanu stvarnost? Ako vas je kod njega privukla njegova ličnost i to što je baš takav kakkav jeste, zašto mu ne biste pružili podršku? Podržite ga koliko možete u njegovoj borbi protiv vetrenjača, ali budite i njegov glas razuma. Na kraju će vam se on diviti jer ste i vi deo tog njegovog sna.

On je “gospodin osetljivi”

Foto: Pixabay.com

Sigurno volite svog dečka ili muža jer je on daleko od stereotipa mačo muškarca. Ribe imaju izraženu empatiju, pa ih društvo često smatra osetljivima. Kako bi poboljšali vaš odnos i bolje razumeli Ribe, slobodno sa njim pričajte o vašim osećanjima, stresu koji proživljavate ili o tome koliko ste zahvalni, piše net.hr. Dajte mu do znanja da može da se oseća slobodno, da sa vama može da bude takav kakav jeste.

Stalno zaboravlja važne datume i događaje

Foto: Pixabay.com

On je divan i neverovatan, ali stalno zaboravlja da ode na roditeljsiki sastanak ili obavi neke druge važne stvari. Pokušajte da budete blagi prema njemu i pokažite milost. Onda mu kupite rokovnik ili kalendar kako ne bi imao izgovore da je zaboravio nešto važno. Napravite listu prioriteta kojih će se držati, ali smanjite očekivanja. Napomenite mu zašto je važno da ne zaboravi neki datum ili da nešto obavi. Perfekcionisti i organizovane osobe imaju tendenciju da se zbliže sa osobama kojima ovakve stvari i nisu najvažnije u životu. Pokušajte da budete pozitivni i nemojte mu zameriti. Setite se samo koliko je on jedna topla osoba s dobrim smislom za humor i pokušajte da shvatite njegove mane i vrline.

Telegraf.rs/M.K