Predsjedavajući Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Staša Košarac, rekao je danas da nije prvi put da je meta medijskih podvala Aleksandre Pandurević, što ga, kako je naglasio, neće spriječiti da i dalje govori istinu “o podaničkoj i izdajničkoj politici SDS-a i takozvanog Saveza za promjene u zajedničkim institucijama u Sarajevu”.

Komentarišući navodnu vajber prepisku između njega i novinara RTRS-a kojem je nudio 100 KM za diskreditaciju Pandurevićeve, Košarac je izjavio Srni da je to fotomontaža Aleksandre Pandurević i njenih prijatelja iz obavještajnih struktura u Sarajevu, s ciljem diskreditacije Radio-televizije Republike Srpske i njega lično.

Foto: Siniša Pašalić/RAS Srbija

Staša Košarac

Navodeći da se lako može dokazati da je sve ovo neistina i montaža, ali da ne želi da se bavim takvim istragama, Košarac je naglasio da nije prvi put da se Pandurevićeva bavi ovakvim stvarima, što je ranije i sama priznala, niti je prvi put da je baš on meta njenih medijskih podvala.

– Nema nikakve potrebe da se bavim ovakvim stvarima, niti da vršim uticaj na novinare na ovakav način jer je poznato da sve što mislim ja javno i kažem. Da sam imao bilo kakva saznanja o ovome o čemu Pandurevićeva samu sebe optužuje u ovoj navodnoj prepisci, ja bih to iznio javno, bez ikakvog prethodnog dopisivanja s novinarima – poručio je Košarac.

Pandurevićeva je na svom Tviter profilu postavila fotografije navodne prepiske između Staše Košarca iz SNSD-a i novinara RTRS-a.

View image on TwitterView image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter

Pandurevićeva je na svom Tviter nalogu napisala: “Čestiti ljudi sa RTRS-a večeras me obavijestiše da Klošarac novinaru nudi 100 KM da smisli priču za mene i udari”, te dodala: “Kako Košarac pakuje priloge RTRS-a o Ivaniću, Mektiću i meni za 100 KM. Košarac je takav kakav je, ali ne zaboravite da RTRS pripada i vama”.

(Srna/Srtpskainfo.com)